By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!i ja tebi veliki pozdrav. LPTako je miki sve ti najbolje u zivotu zelim
Volim tei ja tebi veliki pozdrav. LP
hahaahhaahahahahsad i ti da dobijes kaznu za mg
Kakav MG druze na ooc eventusad i ti da dobijes kaznu za mg
Dobra ti je ta brate.sad i ti da dobijes kaznu za mg
izasla ti kenjara na celuDobra ti je ta brate.
ko si ti sad?izasla ti kenjara na celu
oooooo desi ti, jesi prodo sav paradajz sa tezgeLukas be like: “pusti ga da te ubije to je ban”
cuti molim tesad i ti da dobijes kaznu za mg
BA je BA.Evo ga POV, kao sto cujete na POV-u bili smo zbunjeni, plan je bio da samo protrcimo kroz enterijer i izadjemo na drugu stranu, ali smo videli coveka i poceli smo da pucamo bez ikakve namere za bug abuse-om, govorim to jer nismo znali da mi njega mozemo da vidimo a da on nas ne moze, tj nismo znali da je takva mapa, na kraju krajeva nismo ga ubili, stvarno nismo imali nameru za bug abuse-om, poslusajte lepo o cemu pricamo na POV-u i bice vam jasno, hvala.
Desktop 2022.09.28 - 03.19.33.12
Watch "Desktop 2022.09.28 - 03.19.33.12" on Streamable.streamable.com
A gde je recoil junače , umesto 7 dana ban sad ćeš dobiti 60 xDEvo ga POV, kao sto cujete na POV-u bili smo zbunjeni, plan je bio da samo protrcimo kroz enterijer i izadjemo na drugu stranu, ali smo videli coveka i poceli smo da pucamo bez ikakve namere za bug abuse-om, govorim to jer nismo znali da mi njega mozemo da vidimo a da on nas ne moze, tj nismo znali da je takva mapa, na kraju krajeva nismo ga ubili, stvarno nismo imali nameru za bug abuse-om, poslusajte lepo o cemu pricamo na POV-u i bice vam jasno, hvala.
Desktop 2022.09.28 - 03.19.33.12
Watch "Desktop 2022.09.28 - 03.19.33.12" on Streamable.streamable.com
Idi smrdi negdje drugdje, kakav norecoil sta pricas ti. Klasicni problem skripte s tim prozorom, "wannabe heroji i junaci" koji nemaju pametnijeg posla nego 99% svog diska napunit povovima da reportaju druge ili povovima za tzv. "grandrp montage" jer je to ipak najbitnije, biti dokazan na igrici.A gde je recoil junače , umesto 7 dana ban sad ćeš dobiti 60 xD
Problem sa skripte što on nema recoil ....Idi smrdi negdje drugdje, kakav norecoil sta pricas ti. Klasicni problem skripte s tim prozorom, "wannabe heroji i junaci" koji nemaju pametnijeg posla nego 99% svog diska napunit povovima da reportaju druge ili povovima za tzv. "grandrp montage" jer je to ipak najbitnije, biti dokazan na igrici.
Naucite probleme rjesavat bez foruma, tesko je al potrudite se. Ako nista, igrajte da uzivate u igrici, a ne s namjerom da sjebete nekog drugog
#forumratnici #bracaKaan