Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6711
Players nickname
Bojan_Rollercooster
Administrators nickname
Nikola_Golubovic
Date
Sep 28, 2022
Time
00:00
Proofs
nemam

Boksa

Player
Player
Molim vas za unban to sta sam uradio stvarno nije bilo uredu to znam ali problem je to sta sam dobio demorgan a nista nisam pogresio administrator lukas anderson me stavio za fear rp a nisam ni uradio fear rp u prvi slucaj ja sam ga pitao zasto sam dobio jail kad nisam ni zasluzio i sam ih piitao kako se dize ruke nisu hteli mi recit dok su me robali pa me ubili i tako od pocetka i 3 put kad se desilo od samo me dizu i onda me ubijaju i lukas anderson si pomislio to da je fear rp ja sta sam uradio i dobio sam jail i pitao sam administrator sta sam ja dobio kad oni su radili spwan kill na mene kad je moji drug pitao za sta sam bio u jail on je rakao za pricanje stranski jezik i moj drug ga pitao koje je to pravilo i on rekao pa na sta licim kako da znam mislis onda prociao da je GP.5.3 (za to se dobija utisanje) i onda desilo sta se desilo u pozadini moji drugovi su pricali i pcovali i dobio sam ban 7 dana i bi bilo bas super ako dobijem unban hvala puno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom