Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15159
Players nickname
Bogi Ackerman
Administrators nickname
Jerry Thompson
Date
Sep 29, 2022
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/wSheOeB

Bogiii

Player
Player
Postovanje,

Dobio sam BAN brzinom svetlosti od strane Jerry Thompsona koji dnevno covek danima unazad nema ni jednu zalbu resenu i on se pojavljuje i resava ovu u roku od 15 min? Aha, vazi.

Dakle, OSOBA koja je ovaj report napravila nema NIKAKVE veze sa situacijom, druga stvar, ovde nema nikakvog OOC vredjanja ->

Citiram:

"Reci onom debelom Gagiju da mi se napusi kurca jebem li ga usta sto nabija warnove"

Sta je ovde OOC vredjanje??
Dokle ce ovakve stvari da se desavaju da se random pojavi neki admin i resi zalbu u ovakvom kratkom periodu a da prethodno ni ne pogleda i ne saslusa video snimak kako treba.

Molim da mi se ban skine jer smatram da je admin pogresio i da se kazni doticni.

S' postovanjem,

Bogi Ackerman

Don Jeans

Player
Player
Nema veze dal si meni govorio ili ne, svejedno si gadno izvrijedao osobu a i sam znas o kome smo pricali, a to vrijedanje po izgledu ti nie u redu niti malo...tako da nerazumijem cemu laganje administracije.. + nisi spomenuo gdje si reko "majmunčino jedna".(nije offtopic, jer sam ja taj koi je okacio zalbu na njega te se samo nadovezujem na ovo)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom