Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
26812
Players nickname
Ana Nanaric
Suspect ID
7626 i 7672
Date of violation
Oct 1, 2022
Time of violation
1:29
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=YNwd3yxmi4o

Anica

Player
Player
Ostala sam bez prevoza i odlucila sam da prosetam do svog stana kako bih uzela drugi automobil. Dok sam setala do mene su dosla dva "gospodina" i prvo su pocela da me uznemiravaju, a ja nisam htela nista da odgovorim na njihove glupe opaske. Zatim me je jedan od njih udario autom i na kraju su obojica izasla iz auta i obojica su pucala na mene i ubili me bez ikakvog razloga. Zelim da napomenem da je sve vise umnobolnih ljudi koji bukvalno maltretiraju zene na ovom serveru, non stop sam izlozena nekim vredjanjima i glupim komentarima (kurvo, kucko itd), ali ti komentari nazalost spadaju pod "IC vredjanje". Apelovala bih na admine i ostale pripadnice zenskog pola da pokusamo da to malo smanjimo, jer niko od nas nije duzan da tripi da bude maltretiran od strane frustriranih ljudi koji zensku osobu vide samo preko igrice. Ovo sve pisem jer razlog da me ubiju je bio sto nisam htela da sednem kod njih u auto niti ista da im odgovorim.

Kristina Castillo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 7626 dobit će kaznu za G.P.6.15.
  • ID 7672 ce dobiti kaznu za G.P.6.15.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom