By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Druze pomiri se sa tim da sam bolji od tebe pomiri se jednom sa tim,i nemoj plakat mnogo i namestat banove.Sad cu da posaljem povPošto je ovaj igrač nedavno pao na PC check pa me zanima to umijeće njegovo opet da se provjeri. A i zanima me kako je prije s vatrogasne uspio da dotrci, popne se na kontenjer te na frst pearson krov te me ubije.
unakazio ga
Pošto je ovaj igrač nedavno pao na PC check pa me zanima to umijeće njegovo opet da se provjeri. A i zanima me kako je prije s vatrogasne uspio da dotrci, popne se na kontenjer te na frst pearson krov te me ubije.
Sta si ti bolji od mene mamlaze mali dobio si ban za cheatovanje pa osi na PC check nema za koju igricu nisi imao cheat debilu jedan.Druze pomiri se sa tim da sam bolji od tebe pomiri se jednom sa tim,i nemoj plakat mnogo i namestat banove.Sad cu da posaljem pov
idi druze snimaj za tiktok nece ti nekako ovo samo padash na informaleSta si ti bolji od mene mamlaze mali dobio si ban za cheatovanje pa osi na PC check nema za koju igricu nisi imao cheat debilu jedan.
bjez citeru sad cemo utvrditi imaš li recoil na reduxu.idi druze snimaj za tiktok nece ti nekako ovo samo padash na informale
ma nek potvrdi prvo admin da ti imash nodrug effect pa ce pricamo posle za menebjez citeru sad cemo utvrditi imaš li recoil na reduxu.