Ako se nekad pitate zasto igraci prestaju da igraju ovo je jedan od glavnih razloga, lagano me lik izdmao bez ikakvog razloga u sred grada
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Cr radis i pitas se zasto nauci da se ponasas pokazi malo duzi pov i ukljuci zvukAko se nekad pitate zasto igraci prestaju da igraju ovo je jedan od glavnih razloga, lagano me lik izdmao bez ikakvog razloga u sred grada
Kad neko prekrsi pravilo ako mislis da je prekrsio postavis ga na forum ne dmas A stize video sa zvukom tako da uzivaj sve do kad igraju ljudi kako sto si ti mi normalni igraci gubimo voljuCr radis i pitas se zasto nauci da se ponasas pokazi malo duzi pov i ukljuci zvuk
Kad neko prekrsi pravilo ako mislis da je prekrsio postavis ga na forum ne dmas A stize video sa zvukom tako da uzivaj sve do kad igraju ljudi kako sto si ti mi normalni igraci gubimo volju
Kakav je to osjecaj visiti na stranici cijeli danHenry Laat Evo izvoli izvini sto se nije cuo zvuk
A ti ako si normalan ne bih udaro autom u mene namjernoKad neko prekrsi pravilo ako mislis da je prekrsio postavis ga na forum ne dmas A stize video sa zvukom tako da uzivaj sve do kad igraju ljudi kako sto si ti mi normalni igraci gubimo volju
Znam da na ovom serveru je pravilo AKO NEKO PREKRSI PRAVILO POSTAVIS NA FORUM, ako moze da me ne napadas bez dokaze, imaj lep dan i unistuj drugima igru ne meniA ti ako si normalan ne bih udaro autom u mene namjerno
Nemam ja vremena visit ovdje imam zivotZnam da na ovom serveru je pravilo AKO NEKO PREKRSI PRAVILO POSTAVIS NA FORUM, ako moze da me ne napadas bez dokaze, imaj lep dan i unistuj drugima igru ne meni
ma unistim ti .....Znam da na ovom serveru je pravilo AKO NEKO PREKRSI PRAVILO POSTAVIS NA FORUM, ako moze da me ne napadas bez dokaze, imaj lep dan i unistuj drugima igru ne meni