Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23624
Players nickname
Steven_Jeans
Administrators nickname
Lyn Zuyev
Date
Oct 1, 2022
Time
12:30
Proofs
https://imgur.com/a/FiJBDF6

Stevenツ

Player
Player
Zelim da se zalim na odluku admina Lyn lik je doneo odluku a nije ni video celu situaciju prica situacija se desava u 12:30 mi smo kreneuli na event i svo vreme nal likovi ganjaju a ja sam zeleo da idem samo na informal gde su poceli da pucaju na nas i da nam nedaju da idemo na ooc event (informal) mi smo im govorili oc event i sve i u chatu i u voicu nisu nikako slusali pa sam dosao i dovrsio svoj druga kojeg nisu teli da puste da ide sa mnom na ooc event a ja sam dosao i ubio svog druga kako bi mogli da idemo na oc event da sakupljmao poene za ragniranje naravno oni nisu hteli nista da slusaju ni da ga puste na oce event pa sam bio prinudjen da ga ubijem kako bi u zadnjim minutima stigli na event ali je tu lyn dosao i mene izdao warn za mercy kill a nije pritov video situaciju pre toga sta se desavala tako ovo sto admini rade u zadnje vreme mi se opste ne svidja zadnjih mesec dana sam dobio 4 warna od koga su 2 bila slucajno a ostala 2 data zato sto admini ne gledaju celu situaciju iskreno sam veomaa razocarav odlukama admina pojedinih ne svih . Naravno da bih ja nastavio rp da nije bio oc event ali su ti likovi koji su nas robali ponasali jako grubo. Ja jesam prekrsio pravilo tk ali ja sam to uradio zbog oc razloga a ne zato sto krsim prabvila svakodnevno nisam zadovoljan ovom odlukom admina i hteo bih ako je moguce da ovaj warn bude uklonjen kako bi mogao nastaviri normalno rpati da neko drugi ne krsi pravila iskreno ovaj server je postao veoma grub gde svaki igrac krsi pravila a pojedini admini kaznjaavaju sve suprotno onog ko ne krsi a one ko krse niko ne kazni stvatno je nefer i opste mi sve ova situacija ne svidja u zadnje vreme se ne mize uzivati tokom rpa tu smo svi iopak da se zabavimo a ne da se nerviramo i da budemo kaznjavani zbog likova koji ne zele da rpaju.Server se svodi na forum i gde se svi admini poznaju ssa igracima i tjt polako sve pocinje da propada.
Zamoli cu vas da se ovo malo popravi zelim da bude ovaj rp sto bolji da ne krse svi pravila i da uzivamo dok smo ovde ovde smo zbog uzivanja ne da naudimo jednim drugima.
Eto ako je moguce zamolio bih isto za unwarn jer sam ja jedan od onoh koji bi se reklo pa malo da hard rpam.
Kao sto kazem ja volim da rpam i da podignem ruke i sve ali je ovo preslo svaku granicu.

Peca

Player
Player
Ja sam bio u situaciji i ja sam bio onaj koji je zavrsen. Situacija je bila ovakva: Isli smo desnim auto putem na ooc event tjt informal. Napali su nas neki plavi automobili, mi smo im rekli da idemo na ooc event oni su nastavili da nas pucaju. Kada su me ubili uleteo je Lyn Zuyev u situaciju. Moj drug koji je okacio ovu zalbu me je zavrsio jer smo krenuli na ooc event. Jeste da je prekrsio pravilo, ali sa razlogom. Po pravilima grada ne smeju da nas pucaju i robaju ako idemo na ooc event. Lyn Zuyev je video kako me je drug zavrsio ali nije video kako su nas pucali na autoputu iako smo im rekli da idemo na informal. Ja kada zovem Admine svi mi kazu da nisu videli celu situacjiu tako da ovi koji su napisali ticket moraju da postave POV. U ovom slucaju je Lyn suprotno uradio. Nije video celu situacjiu ali je ipak poslao mog druga. Pocelo je da nervira to kada ljudi krse pravila i onda neki nevin covek bude kaznjen. Meni se isto to desilo, da Admin nije video celu situaciju i opet salje nevine ljude. Ja se nadam da ce moj drug dobiti unwarn posto je nevin. Ja licno ponekad krsim pravila, i zato kada ih krsim dobijem kaznu, to je normalno. Ali sada je moj drug dobio kaznu, a ne ovi koji su zapravo krsili pravila.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom