Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
871
Players nickname
Nikola_Falcone
Administrators nickname
Ivkezz_Obama
Date
Oct 1, 2022
Time
0
Proofs
izvini Ivkezz

Nikola Falkone

Player
Player
Postovani Ivkezz, zelim da znas da mi je mnogo zao zbog onoga na forumu.

Znam da mislis da sam toxic zbog jedne glupe objave na forumu.
Posle dva meseca sam se vratio na twink acc i svatio sam koliko mi je stalo zapravo do granda.
Nebi ste znali da sam ja realno mogao sam da cutim i da se pravim na budalu
ali sam teo to da resimo Marko Maguluta i Ja da resimo jer nam je mnogo zao i on moze da potvrdi.

Molimte mi daj zadjnju sansu jer mi je stvarno stalo do granda i nebi se mucio 4 meseca da vratim acc.

Mrtvo sam ozbiljan uvezi da mi je jako zao ako mi neverejus, nema veze samo zelim da nadjemo zajedno neko resenje ako je moguce da se vratim na grand...
PS. Nisam stvarno mislio ono sto sam napisao na forumu toje bilo sve u afektu.

Iskreno izvinjenje i sve najbolje: Nikola Falcone

Arthur_Johnson

Player
Player
Postovani , Ivkezz jel mozes da ga iskreno unban nije on kriv toliko sto smo pricali sa blacklistanim igracima .
Mnogo mi je zao sto smo te doxali jer je ovo nama nostalgija i secenje na server imam toliko screenshot zajedno i klipova .
Znam da ovo nije sme da napise pogotovo sto je bio bivsi admin .

NikolaFromDavor

Slavonija u srcu
Player
Postovani , Ivkezz jel mozes da ga iskreno unban nije on kriv toliko sto smo pricali sa blacklistanim igracima .
Mnogo mi je zao sto smo te doxali jer je ovo nama nostalgija i secenje na server imam toliko screenshot zajedno i klipova .
Znam da ovo nije sme da napise pogotovo sto je bio bivsi admin .
Lul

Status
Not open for further replies.
Top Bottom