Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
9197
Players nickname
ilija prior
Suspect ID
8875,21937
Date of violation
Oct 1, 2022
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/XzOsOzTUgHQ

Fendi Black

Player
Player
ovo je sve bilo uzimano za evente ali nema veze ako treba da dobijem ban dobicu nije problem

Fendi Black

Player
Player
vidi se da je sve uzimano u razlicito vreme i to po malo i pokazi tamo gde je strahinja ubacio 5k mataka za AR

Tajksi Angel

Tyksy
Player
vidish da ti neide sa famom ilija padate na tabelu zatvorite fam,ili ti je fam kao za namestanje banove i slinco?
najjace brat kaze iliji da mu neide sa fam a kad on pravio 5 puta fam i svaka propala filip zero

Strahinja Shakur

Player
Player
Ma druze ilija pov ti je takav da ne mogu dobiti permu jer se vidi razlika u satima a pod broj 2 livao sam posle 3 sata i to dokazuje da mi je dozvoljeno to uzimati za evente tako da mozes bnes biti srecan ali pravedna administracija ce resiti ovo.

Fendi Black

Player
Player
Mi bar imamo zivot za razliku od tb citeru glupi dobices bl imas 10 acc debilcino no lajferska
a i nemoj da pricas nekom da je nolajfer kada ti igras 24/7 ovu igricu i pricas majki kako ti nije dobro kako nebi iso u skolu nego sedeo kuci i igrao igrice tisina

Strahinja Shakur

Player
Player
da i ja mislim tako
Filip nikad nikog nije skemo i kad su mu dali 10 mil svima je vratio a ti places da dodjem u familiju i onda skamas samo sanjaj ko ce ti vise uci u fam. Dovidjenja i hvala na paznji i pogledaj od brata koji ne skema montazu i javi se kad puucas barem kao ja ili bolje i od filipa.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom