sve u povu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!najjace brat kaze iliji da mu neide sa fam a kad on pravio 5 puta fam i svaka propala filip zerovidish da ti neide sa famom ilija padate na tabelu zatvorite fam,ili ti je fam kao za namestanje banove i slinco?
propala bar sam uso u top 10 ti nisi ni u top 20 uso jebem te u usta smrdljivanajjace brat kaze iliji da mu neide sa fam a kad on pravio 5 puta fam i svaka propala filip zero
HAHAHAHAHAHAHAH POMOGLI USLI I IZASLI TO JE POMAGANJE?HAHAHusli u top 10 samo zbog nas kad smo vam pomogli da osvojite 5 biza
Ako uporedis to sto je stavio i uzeo da znas da si mu duzan jedan PDW i 39 niti.sve u povu
Samo se podseti da places za medaljeAko uporedis to sto je stavio i uzeo da znas da si mu duzan jedan PDW i 39 niti.
Mi bar imamo zivot za razliku od tb citeru glupi dobices bl imas 10 acc debilcino no lajferskapropala bar sam uso u top 10 ti nisi ni u top 20 uso jebem te u usta smrdljiva
da i ja mislim takoMi bar imamo zivot za razliku od tb citeru glupi dobices bl imas 10 acc debilcino no lajferska
ja mislim da ima ruke a i nije skemer kao tiMi bar imamo zivot za razliku od tb citeru glupi dobices bl imas 10 acc debilcino no lajferska
a i nemoj da pricas nekom da je nolajfer kada ti igras 24/7 ovu igricu i pricas majki kako ti nije dobro kako nebi iso u skolu nego sedeo kuci i igrao igrice tisinaMi bar imamo zivot za razliku od tb citeru glupi dobices bl imas 10 acc debilcino no lajferska
Filip nikad nikog nije skemo i kad su mu dali 10 mil svima je vratio a ti places da dodjem u familiju i onda skamas samo sanjaj ko ce ti vise uci u fam. Dovidjenja i hvala na paznji i pogledaj od brata koji ne skema montazu i javi se kad puucas barem kao ja ili bolje i od filipa.da i ja mislim tako