Da krenemo ovako mi smo radili RAID na porodicu ZAMP company naš RAID je bio uspješan oni se nisu pojavljivali na raidu osim njihova prva 4 clana koji su bili ubijeni. Priča ide ovako kao šta se vidi event završava mi komentiramo kako ne smiju to raditi jer je to event i on spada pod OOC oni su iskoristili te informacije da bi ih primjenili IC rekli su da su se skupili ispred kuće kako bi se organizovali za nadolazece event. Ok to im nitko ne brani, ali admini objasnite mi kako se oni tu pojvljuju baš kada je RAID završio? Znaci odmah dolaze tu cim je RAID zavrsio i kao oni su u RPu spremaju se za ostale evente koji su takoder OOC i onda daju neki uvjet od 5 sekundi da idu pozivajuci se na RP situaciju? Ponavljam se opet kako su se oni baš pojavili tu ispred baš kad je RAID završio? Zar to nije miješanje OOC i IC informacija kao šta vidite moje ljude su poceli prvi pucat? Moji ljudi su dobaili sale i krenuli da idu oni su odbrojali na brzinu te zapucali? Mislite da ovo niej planski uradeno da nas pucaju pa da se pozovu na RP pravilnik? Jer kao šta vidite odmah tokom završetka RAIDA oni su tu, zašto nisu ušli dok je trajao event, a mogli su ušlo ih je sve ukupno tj bilo 4 clana? Zašto ovakve "igrice" podle i da su tu baš kada raid završi ovo je ozbiljno iskorištavanje OOC informacija u korist IC informacija da je to ocito.
Ja ocekivam da ovo pogleda admin vecega ranka te donese odluku.
POV 2.: Ovdje vidite kako točno se pojavljuju od strane van kruga i kuće vjerojatno kako sam naglasio njima dolazi obavijesat kad je raid gotovo i eto ih HOP mi cemo se opozvati na IC s OOC info0rmacijama .
POV 2: Grand Theft Auto V 2021.11.10 - 23.28.55.15.DVR_Trim
Ja ocekivam da ovo pogleda admin vecega ranka te donese odluku.
POV 2.: Ovdje vidite kako točno se pojavljuju od strane van kruga i kuće vjerojatno kako sam naglasio njima dolazi obavijesat kad je raid gotovo i eto ih HOP mi cemo se opozvati na IC s OOC info0rmacijama .
POV 2: Grand Theft Auto V 2021.11.10 - 23.28.55.15.DVR_Trim