Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Personalna Biografija I Ancceloti Dior I ID:20122

Rejected
Status
Not open for further replies.

Ancceloti Ganavrno

Player
Player
Ime: Annceloti Dior
Pol:Musko
Starost:21
Nacionalnost:Japanac
rođenja:Amerika
Otac: Bobche Dior
Majka: Valentina Dior
Težina: 89 kg
Visina:190
Boja očiju:Smeđe
Boja kose:Bela
Tetovaže:Ljeva ruka,desna ruka i Prsa
Prednosti:Velika brzina,snalazljivost,hrabrost,snaga,
okretljivost...
Slabost:Slabo cujem na lijevo uho

Životna priča :

Ancceloti je rođen u gettu.Gang su me od malena naučili da koristim oružje.Sa 14 sam se odselio u familiju broj kuća je bio 575.Tu mi je bio dosadan život.Nakon toga Fib je otkrio kuću gdje su usli ubili naše i samo nekoliko nas je preživjelo i ponovo smo osnovali ponovo familiju blizu Fibe u stanu.Tu sam se presto bavio kriminalom jer smo počeli gubiti bitne ljude.Otišo sam u Ng i tu sam stekao dosta znanja o oružju.Tu sam krenuo pucat s teškim snajperom gdje kad sam pukno iz teške puske oštetio sam lijevo uho.
Nakon toga dobio je pozivnicu za FIB gdje je postigao veliku poziciju.U FIB-u je naučio da još bolje barata tin oružijima,tad se direktor FIB-a dogodio vratio se u getto po par starih poznanika i ponovno su oformili obitelj. Zive u stanu i pokusavaju da vrate sto su izgubili.Nakon par godina kupuje teski snajper na crnom trzistu od cudnog lika i provjerava svoje znanje iz NG.U medjuvremenu par clanova porodice pokusavaju da je ubiju i preuzmu obitelj.To je razotkriveno i izdaice su kaznjene i do danas nije saznato što se dogodilo sa njima.Ancceloti se uvežbao u pucanju i vratio znanje iz NG vremenom.Sada je zamjenik obitelji i zajedno je vodimo ka uspjehu i slavi...

1-Ancceloti može koristiti teško oružje
radi ubuke i iskustva u Ng.
(Lmg, teški snajper, teška sačmarica)

2-Anceloti može 1vs2 (radi iskustva u bandama)

3-Ancceloti može pretraživati i uzimati stvari s poda s pištoljem u ruci (revolver ili tejzer) Radi svoje
snage koju sam stekao u Ng(vojsci)

4-Ancceloti ako se osjeća ugroženo (nesigurno) može onesposobiti
nekog pomoću vatrenog oružja (Izda mu 5 sekundi)

Last edited:

Nikola Gojkovic

Player
Player
Biografija ODBIJENA!

Promenite životnu priču,mnogo ste organizaciju umešali,odbijeno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom