Ovako prije svega da se ispričam čovjeku kojem sam rekao da je pička jel koliko vidim da ga je puno uvrijedilo kao drugo ne znam od kad je pička ooc vrijeđanje. Drugo je da mu spominjem roditelje ali ja sam rekao stvar na ženskom tijelu i dobim za ooc vrijeđanje ne razumijem pa bih molio da se ovo riješi sa unbanom jel mislim da ovo nije ooc vrijeđanje jel ja znam STA covjeka povrijedi a što ne hvala unapred. Ja tom čovjeku poklonim 1 mil za to što sam rekao da je žensko samo neka mi se javi ovdje i neka mu sa srećom. Nažalost nemam pov jel se to desilo na taj naćin da su se neki likovi pucali ispred kuće nakon ćega ja dolazim i izlazim iz green zone i neki random likovi me pocnu ubijati i dolazi policija i hapse me iz razloga sto su rekli da sam ja pucao a nisam metka puknuo, znam da mi necete vjerovati ali jbg. I nakon toga me policija vodi u zatvor i javi mu govorim da sto rade to i napisao sam mu u chat da je pička i to je admin vidio i nakon što mi je dao kaznu za pucanje u gradu admin mi je dao ban. sad se ne mogu sjetiti koji admin je vidio da sam to napisao. i to je ta situacija. za istu tu stvar sam dobio ban i prije tri dana jel mi ne radi mikrofon i onda pisem u chat a u non rp chat se ne smije pisati i znam da sam pogriješio ali nadam se da cete me razumijeti i da mi date unban hvl.