By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Klip ti traje 24 minuta i ti kažeš da nije originalan POV jesi li ti čitav?Trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Dokaz je editovan, postavite originalan POV
- Za to imate 24h
Trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Za to imate 24h
Sasvim nepotrebno ti je to pitanje "jesi li ti čitav" imaj malo obraza i poštovanjaKlip ti traje 24 minuta i ti kažeš da nije originalan POV jesi li ti čitav?
Kao sto se vidi na snimku 02:37 sta je sve izvukao iz skladis
Prvo to trebas resiti ic hapsenje,oduzimanje onda drugo u sred tog rpa ti kazes zovem kuratora pa daj ako rpamo onda rpamo ko ljudiKao sto se vidi na snimku 02:37 sta je sve izvukao iz skladista.
i nije mi jasno zasto toliko zelis da banujes igraca ako su po rpu vracena oruzja i dalje navedeno i jos ako ste uhapsili igraca,ovo je cist primer osvete a ne rpaKao sto se vidi na snimku 02:37 sta je sve izvukao iz skladista.
evo obradjuje se u visokoj kvaliteti pa cu postaviti povTrenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Za to imate 24h
al kakve to ima veze postoje x edit programa koje nemaju watermark i moze se editovatievo obradjuje se u visokoj kvaliteti pa cu postaviti pov
Kao sto sam bio napisao moze teamviver ili anydesk ima vreme snimka tako da ti nemoj da se mesas nisi dzaba banan hvala lepo.al kakve to ima veze postoje x edit programa koje nemaju watermark i moze se editovati
Kao sto sam bio napisao moze teamviver ili anydesk ima vreme snimka tako da ti nemoj da se mesas nisi dzaba banan hvala lepo
Ovo se vidi kako je iz osvete mi se u rpu vise necemo susretati i ti si srecan sto si mene banovao od svih 32k ljudi,ja sam se sad zaposlio u emsu vec sam postao jak rank a ti oces da unistis rp i zabavu,FUJ!Kao sto sam bio napisao moze teamviver ili anydesk ima vreme snimka tako da ti nemoj da se mesas nisi dzaba banan hvala lepo.
to ti je to kad ne znas rpati i kad malo mgas pa odma kuratora i gradski sajtKao sto sam bio napisao moze teamviver ili anydesk ima vreme snimka tako da ti nemoj da se mesas nisi dzaba banan hvala lepo.
Vec mi je jedan acc banan 19054 id i napravio sam novi grindovao i ti mi dodjes koji nemas pojma o rpu i ugasis acc ja ne vjerujemKao sto sam bio napisao moze teamviver ili anydesk ima vreme snimka tako da ti nemoj da se mesas nisi dzaba banan hvala lepo.
ti decko malo mjesas ic i ooc malo krenes kao daj nam balaclave i to i dobijas otkaz pa onda dodjes i kazes u sred rpa zovem kuratora hahahaahahahha e moj ti sherifeJohnny Pluxury zavrsena obrada stavio sam link gore pogledaj
dobio sam ban permu i sta jesi sad srecan zbog toga?Johnny Pluxury zavrsena obrada stavio sam link gore pogledaj
Volim i ja tebedobio sam ban permu i sta jesi sad srecan zbog toga?
DAAAAAAAdobio sam ban permu i sta jesi sad srecan zbog toga?