Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
13086
Players nickname
Peca_Raznjic
Suspect ID
2212
Date of violation
Oct 2, 2022
Time of violation
20:19
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=tn772lK8CO0

Aleksa Wagner

Player
Player
Nije mi jasno prijatelju, zasto ja koji imam 3 pancira treba da stanem vama , prvo od ovoga ste 1minut bili svi zajedno ostalo je CR,CB imam auto koje ide brze od vasih 300 na sat, niko normalan nebi stao pogotovo kad imam i pancir na sebi nemam cega da se bojim, blokirate put haos...

Aleksa Wagner

Player
Player
Cak i ovde kad ste me izudarali i kad sam se okretao u vazduhu sam ispostovao pa sam usporio, ovde sam sa bugatijem priznajem malo brze isao po pesku ...

Aleksa Wagner

Player
Player
A i ti sefe blokiras meni put ja idem 300 na sat ka tebi nemas straha za zivot ti nekog riportas strasno...

Aleksa Wagner

Player
Player
Bilo je i mojih gresaka priznajem , ali sta ste vi radili ovo je haos lagan warn za porodicu...

Aleksa Wagner

Player
Player
Vidi se na POV-u 80% POV-A vi niste bili zajedno i nisam imao razlog da vam stanem

Peca

Player
Player
Nije mi jasno prijatelju, zasto ja koji imam 3 pancira treba da stanem vama , prvo od ovoga ste 1minut bili svi zajedno ostalo je CR,CB imam auto koje ide brze od vasih 300 na sat, niko normalan nebi stao pogotovo kad imam i pancir na sebi nemam cega da se bojim, blokirate put haos...
upravo ovde si rekao da nemas straha

Peca

Player
Player
Da brt, da li bi ti u RL sa 3 FIB pancira, pun oruzija, brzim autom bezao od 3 polu puna auta
koja su sporija 3 puta od tebe
Da zato sto ne možeš da znaš koliko ljudi koji te prate imaju municije puške i pancire

Status
Not open for further replies.
Top Bottom