Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19054
Players nickname
Miha Vendetta
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Jun 15, 2022
Time
11:00
Proofs
nemam

Miha One

Еј, не свани пуста зоро, пусти ме да чезнем
Player
Zahtjevam da dobijem unban uz pomoc Ivkezza Obame,i da opet zaigram na najjacem serveru na balkanu pa i sire!
O cemu se radi,ja sam ban na svoj prvi nalog dobio u Junu prije 4 meseca,napravio sam novi nalog ali ne mogu rpati od nule,i toliko zelim da mi se vrati nalog.
Zasto sam blokiran sa grand rpa na tom nalogu,imao sam bugove u igrici i mnogo sam se nervirao,pa sam uradio ogromnu pogresku,zbog koje se idalje kajem,burno sam odreagovao na admine,i spamovao riportove.
Niko nije dolazio sto u potpunosti shvatam trebao sam se snaci ic .Dobio sam ban sa 7 dana,i toliko mi se igralo jedva mi je 2 dana proslo i ja sam se sjetio foruma.Odma sam otisao na forum napisao prvi appeal i dobio sam dan na 9999 dana,nije realno 9999 dana sad da ne igram,pa vec 4 mjeseca pokusavam vratiti nalog,shvatio sam gresku opametio sam se,i na sve moguce uslove cu pristati samo da mi se nalog vrati.I tek sad razmisljam zasto mi je to trebalo da sjebem ovako dobar server i ovako dobar roleplay.I priznajem svaku mogucu gresku koju sam napravio i izvinjavam se svakom administratoru za ovako glup potez.Zamolicu Ivkezza da mi pruzi jos jednu sansu na ovom serveru pa ako treba i za najmanji mg.pg ili slicno nek mi vrati dozivotan ban,mislim da niko kao ja ne zeli vise od mene igrati na ovom serveru,preko stotine i stotine sati provodeci u igrici i da se ovako glupo zavrsi,jos jednom molim te ivkezz da mi pruzis sansu da zaigram na ovo serveru makar ako trebao uraditi ne znam ni ja sta,sve cu uraditi samo da budem ubanan sa servera.
Jos jedno Srdacno Izvinjenje Administraciji Grand Roleplaya, Hvala na izdvojenom vremenu! Srdacan pozdrav Mali Rajko...

Miha One

Player
Molim Vas Ivkezz Obama

Miha One

Player
Ako treba sve mi vratite kao da idem na pocetak,samo da proigram sa starim ljudima i starim drugarima kao nekad,da osjetim taj car roleplaya i roleplay radosti!Hvala Vam na saslusanju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom