Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21937
Players nickname
Strahinja Pluxury
Administrators nickname
Nikola Gojkovic
Date
Oct 1, 2022
Time
16:37
Proofs
https://imgur.com/a/QGNgrQg#82YU5jo

Strahinja Shakur

Player
Player
Mislim da je admin pogresio jer sam dosao kod drruga u porodicu jer me je zamolio da odigram kod njega par evenata da mu pomognme oko porodice i tako sam uradio pritom mi je bilo dozvoljeno uzimati stvari za evente i na slici sse vidi kako uzimam stvari ali pritom tome ima i razlika u satima jer sam uzimao za informal i nakon tih 3 sata uzeo sam nesto za taj poslednji event u toj porodici i posle 40 minuta sam otiso iz porodice i pritom rekao lideru da idem. mislim da admin je ogresio i trebo je da vidi logove dali sam to prodao ili nesto drugo uradi. Molim administraciju servera da vidi to i pogleda i zalkjuci dali sam kriv ili ne jer ja sam to uzimao za evente i nisam prodavao niti davao nekome. I pre svega sam banovan za pravilo koje znaci 6.22 Zabranjena je prodaja/kupovina obiteljskih biznisa ili podizanje/uplata novca na/sa porodičnog računa bez odobrenja lidera porodice, kao i uzimanje iz skladišta i obiteljskih automobila (spada pod pravilo prevare 1.3) i nigde nema da sam ja to prodao ili bilo koga prevario.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom