Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21400
Players nickname
Ivica Monte
Suspect ID
0000
Date of violation
Oct 4, 2022
Time of violation
22:47
Proofs
https://youtu.be/Zy4O9xnJF4Y

Ivica Monte

Player
Player
Sve se vidi u POV, dosli su 3 bolnicara u grad i niko nije me digao (niko nije imao uperena puska ili neko oko njima sa oruzje u rukama) sto znaci da rade FAILRP.

Bolnicar ID:31107 neznam iz koji razlog nosi torba u rukama i radi animacija pruzenje prva pomoc sto po meni je PG. Takodje istog bolnicar ide sa ID:316 i ID:1796 kao da je normalna situacija i cuje se kako se radi razmena na brojeva.
Na prvog bolnicar se vidi samo auto i cuje se samo glas.
Zbog celu situaciju mislim da EMS su uradili FailRP.

Vidi se slika gde hitna ima torba i radi se PG

Miljan_Kralj

Player
Player
Sve se vidi u POV, dosli su 3 bolnicara u grad i niko nije me digao (niko nije imao uperena puska ili neko oko njima sa oruzje u rukama) sto znaci da rade FAILRP.

Bolnicar ID:31107 neznam iz koji razlog nosi torba u rukama i radi animacija pruzenje prva pomoc sto po meni je PG. Takodje istog bolnicar ide sa ID:316 i ID:1796 kao da je normalna situacija i cuje se kako se radi razmena na brojeva.
Na prvog bolnicar se vidi samo auto i cuje se samo glas.
Zbog celu situaciju mislim da EMS su uradili FailRP.

Vidi se slika gde hitna ima torba i radi se PG
Pozdrav gospodine nama na PDA uredjajima ne pise odakle dolazi poziv vec koliko je lice mesta sa koga stize poziv udaljeno, sto se torbe tice to je deo uniforme i nemoguce je pomeriti ali ako vam to bas toliko kvari RP pomericemo i to. I na kraju nebitno gde bilo ako se bolnicaru kaze "Ne dizi" onda mi ne smemo da dizemo jer ne znamo da li lice kod sebe eventualno ima pusku ili pistolj ili bilo kakvo oruzije. Sledeci put ako budete imali zalbu na rad zaposlenih EMS-a budite slobodni i javite se meni licno.

Srdacan pozdrav!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom