Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ban for 3 warns | Kristina Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14922
Players nickname
Meris Husic
Administrators nickname
Tefo Zambada
Date
Oct 3, 2022
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/208730/

Meris

Player
Player
Ovako, jedan warn je trebao da istekne danas, medjutim administrator tefo zambada mi je dao warn bez ikakvog razloga, napravio sam zalbu na njega ali posle toga sam dobio ban jer me neko okacio na forum. Sada bi imao samo jedan warn, tiket je glasio :
Postovana ADMINISTRACIJO dobio sam upozorenje za 6.15 nakon sat vremena nego sto je situacija bila u koju sumnjam da ADMIN nije prisustovao nego je odradjeno na RIJEC zamolio bih vas da vam admin dostavi POV da pregledate tu situaciju posto je se tu dosta stvari izdesavalo prije nego sto je doslo do pucanja
HVALA.
Takodje, imao sam vec jedan warn koji je trebao da istekne sutra ili prekosutra, ako maknete ovaj opet cu morati da cekam tih 7 dana pa bih zamolio da maknete oba.
S obzirom da sam sada dobio false warn a veec sam imao jedan verovatno cu da dobijem jedan jos jer sam na forumu. I onda cu ban da popijem bez razloga. Hvala unapred.

SHVATAM DA SU MOJI POSTUPCI NA PRVI I NA TRECI WARN BILI GLUPI I OBECAJEM DA SE NECE PONOVITI, BAN SAM DOBIO JER MI JE ADMINISTRATOR TEFA DAO FALSE WARN, TICKET ZALBE : On consideration - Warn for gp6.15 | Tefo Zambada

Status
Not open for further replies.
Top Bottom