Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12541
Players nickname
Petar Djukic
Suspect ID
0000
Date of violation
Oct 4, 2022
Time of violation
18:43
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=kWQnJ4Qi3I4&ab_channel=Petar

Petar_Djukic

Player
Player
Sve se vidi na POV-u ljudi ulaze sa mosta na event a to je zabranjeno,posto se preko eventa ne moze popeti na most zahtevam da se kazne.Jer ako mi mozemo postovati pravila zasto oni ne?I lepo pise pod Pravilo dogadjaja 1.18 (Zabranjeno je koristiti mesta kojima se ne može pristupiti peške ili merdevinama kada je događaj već počeo)

Lukas Anderson

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu da zakljucim ovu žalbu.

• Promenite Naslov zalbe.
• Imate rok 15h.​

Ratatata

Player
Player
Sve se vidi na POV-u ljudi ulaze sa mosta na event a to je zabranjeno,posto se preko eventa ne moze popeti na most zahtevam da se kazne.Jer ako mi mozemo postovati pravila zasto oni ne?I lepo pise pod Pravilo dogadjaja 1.18 (Zabranjeno je koristiti mesta kojima se ne može pristupiti peške ili merdevinama kada je događaj već počeo)
HAHAHAHAHAHAHAHA

Bogiii

Player
Player
burazeru moze se doci do mosta unutar kruga tako da bezveze kacis zalbu

Lukas Anderson

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Iz POV-a koji vidim na autoput se moze uci unutar kruga.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom