Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7172
Players nickname
Rick Son
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Oct 4, 2022
Time
00:00
Proofs
https://files.fm/u/nbxadbz3e

RickSon

Player
Player
Dobar dan postovana administracijo,

Pre par dana sam dobio ban za G.P. 1.1, bas mi je bilo krivo kada sam se ulogovao na svoj nalog i video to. Naime, ja sam pre par meseci nazalost dobio neki link u koji sam usao i koji je uzeo moje sifre (token grabber), uz FaceBook, Instagram i ostalo, uzelisu mi i Epic Games account. Nakon toga sam presao da igram na RockStar nalogu od mog rodjaka koji ni ne igra GTA, pa mi je zato i dao. Mislio sam da ne moram da vam javim kada promenim social club ili slicno jer sam mislio da to ne gledate, pa vam nisam ni rekao. Nakon nekog vremena sam promenio i ip jer sam kupio novi ruter iz razloga sto stari ne radi nikao, pitao sam Muju Mustafic za dozvolu da promenim ip i dozvolio je. Jako mi je zao sto ovih dana nisam sa svijim irl drugarima i ostalima na serveru. Aktivno sam igrao oko 4 meseca i stekao dosta prijatelja sa kojima sam poceo da se druzim i van igre (OOC). Jako bi mi znacilo da dobijem unban jer stvarno volim da igram na serveru i uzivam sa svima vama.

Hvala na citanju, postovana administracijo :)

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom