Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9984
Players nickname
Lovro_Balboa
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Oct 6, 2022
Time
00:00
Proofs
Caption

te0vichhhr

Player
Player
Poštovanje Abrahame, s obzirom da je godišnjica servera, prošlo je otprilike 9 mjeseci otkad sam izbacen iz RS Administracije, uradio sam mnogo gresaka kojih sam svjestan, nisam trebao raditi takve greske, pisem ovo ovdje s obzirom da na forumu ne mogu. Svaka moja poruka prema tebi uvijek je bila upucena sa poštovanjem i nadom za odgovorom. Uvijek mi je na svakom serveru na kojemu sam igrao bilo zanimljivo biti administrator, pomagati igracima i zalagati se za server aktivnoscu i ljubaznoscu koliko sam god ikada mogao. Ovom porukom bi samo zamolio za drugu sansu, dosta vremena je proslo otkako sam dobio blacklist iz admina i stvarno mi je stalo do tog posla, shvatio sam svoje greske u cemu sam grijesio, pravila su mi sada laksa j naucio sam ih perfektno, spremao sa za intervju u nadi da cu opet biti prihvacen za administratora, medjutim nikada nisam odustajao makar si mi rekao da je ne moguce, molim te za drugu sansu nista vise nista manje, pa cak i da pocinjem od asistenta i moram da radim najteze sve do gore spreman sam to da uradim za tu poziciju, opet cu svesti na to da je dosta proslo i da iz dana u dan razmisljam o svojoj kobnoj gresci koju sam napravio, stalo mi je do tog posla i stvarno bih te ovim putem zamolio da promislis, vidis koliko mi je zao zbog svega i sam si svjestan cim pisem ovako da mi nece ni pasti na pamet da opet uradim isto. Ugodan ostatak dana ti zelim i hvala sto si dio osnivaca ovog servera, nadam se da me mozes barem staviti na razmatranje, jos jednom stalo mi je do ovog posla vise od icega na projektu. Zamolit cu te za drugu i zadnju sansu.

Kajem se zbog svojih gresaka od prve do zadnje i svi grijese svako od nas je gresnik, nitko nije perfektan i svatko ima svoja razmisljanja. , shvacam da sam ti dojadio vec pitanjima i pitanjima medjutim stvarno mi je stalo do ovog posla, zanimljiv je i jednostavno bih te zamolio da mi das poslednju sansu.
Ovim putem zelim svima da pozelim sretnu godisnjicu servera i srecu u nadolazecim eventima.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom