Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
8888
Players nickname
Darko Haze
Suspect ID
8597 6937
Date of violation
Oct 6, 2022
Time of violation
13:39
Proofs
https://youtu.be/uULzei3Gck8

Darko Hazze

Player
Player
Sve se vidi u POV gde lik bez ikakvih razloga krece da puca na nas zatim sam ga ubio kakko ne bi pobio celu porodicu ovo nije PRVI PUT...

Tom Henkins

Player
Player
Video kraci od 1 minute,okaci video sta je uzrokovalo da sam vas upozoravao da mi ne lupate auto :) uostalom sam si sebe okacio :) kupi ruke fulas na metar :)

Darko Hazze

Player
Player
Video kraci od 1 minute,okaci video sta je uzrokovalo da sam vas upozoravao da mi ne lupate auto :) uostalom sam si sebe okacio :)
Momce nemoj da se pravis pametan prva stvar ukoliko imas POV posalji ga ovde i bice reseno svakako TI NE SMES DA UBIJAS NIKOGA PRE EVENTA TO JE PRAVILO kada naucite pravila onda dodjite da se igrate i druzite a ne samo toxic-ujete

Darko Hazze

Player
Player
Video kraci od 1 minute,okaci video sta je uzrokovalo da sam vas upozoravao da mi ne lupate auto :) uostalom sam si sebe okacio :) kupi ruke fulas na metar :)
I posto pricas da je kraci od minut sve se vidi u POV dovoljno koliko ste pravila prekrsili TI I JOSIP

Darko Hazze

Player
Player
Ja ti kazem upload video gdje se vidi da vas upozoravam da ne lupate auto to jest ti palicom i ostali nogama :)
Ja ti kazem ukoliko imas POV toga okaci na sajt i ako sam ja nesto pogresio prihvatam kaznu a vi cete popiti vasu kaznu pa ribajte opet i smejte se

Darko Hazze

Player
Player
Gosopoda admini ce odluciti,pocetak situacije okaci videi i da je u trajanju od 1 minute :) to jest minut da bude do mog ubistva kad sam ti kolegu poslao na pod pozz
Video traje 58 sekundi sto je fakticki dovoljno da se utvrdi situacija ti nisi tu da trazis i pametujes nauci pravila za promenu

Mina Morell

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam prihvatiti ovu žalbu!

- ID 8888 dobit će kaznu za pravilo događaja 1.2

- ID 8597 dobit će kaznu za Pravilo događaja 1.2

- ID 6937 dobit će kaznu za Pravilo događaja 1.2​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom