Sve se vidi u POV gde lik bez ikakvih razloga krece da puca na nas zatim sam ga ubio kakko ne bi pobio celu porodicu ovo nije PRVI PUT...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Momce nemoj da se pravis pametan prva stvar ukoliko imas POV posalji ga ovde i bice reseno svakako TI NE SMES DA UBIJAS NIKOGA PRE EVENTA TO JE PRAVILO kada naucite pravila onda dodjite da se igrate i druzite a ne samo toxic-ujeteVideo kraci od 1 minute,okaci video sta je uzrokovalo da sam vas upozoravao da mi ne lupate autouostalom sam si sebe okacio
![]()
I posto pricas da je kraci od minut sve se vidi u POV dovoljno koliko ste pravila prekrsili TI I JOSIPVideo kraci od 1 minute,okaci video sta je uzrokovalo da sam vas upozoravao da mi ne lupate autouostalom sam si sebe okacio
kupi ruke fulas na metar
![]()
Ja ti kazem upload video gdje se vidi da vas upozoravam da ne lupate auto to jest ti palicom i ostali nogamaI posto pricas da je kraci od minut sve se vidi u POV dovoljno koliko ste pravila prekrsili TI I JOSIP
Ja ti kazem ukoliko imas POV toga okaci na sajt i ako sam ja nesto pogresio prihvatam kaznu a vi cete popiti vasu kaznu pa ribajte opet i smejte seJa ti kazem upload video gdje se vidi da vas upozoravam da ne lupate auto to jest ti palicom i ostali nogama![]()
Ako ja budem ribao i ti ces zajedno sa mnomJa ti kazem ukoliko imas POV toga okaci na sajt i ako sam ja nesto pogresio prihvatam kaznu a vi cete popiti vasu kaznu pa ribajte opet i smejte se
Kako saljes POV ako nije tvojevo video izvolte gospodopozz od josipa
ja kako vidim i josipa si naveo u zalbiKako saljes POV ako nije tvoj
I bukv opet nema nista isti pov kao moj tako da nemoj da se buniteevo video izvolte gospodopozz od josipa
Ja ti kazem ukoliko imas POV toga okaci na sajt i ako sam ja nesto pogresio prihvatam kaznu a vi cete popiti vasu kaznu pa ribajte opet i smejte se
Ne mozes slati pov ako nije tvojja kako vidim i josipa si naveo u zalbi![]()
Gosopoda admini ce odluciti,pocetak situacije okaci videi i da je u trajanju od 1 minuteI bukv opet nema nista isti pov kao moj tako da nemoj da se bunite
Video traje 58 sekundi sto je fakticki dovoljno da se utvrdi situacija ti nisi tu da trazis i pametujes nauci pravila za promenuGosopoda admini ce odluciti,pocetak situacije okaci videi i da je u trajanju od 1 minuteto jest minut da bude do mog ubistva kad sam ti kolegu poslao na pod pozz
Zajedno cemo da ribamo ne sikiraj seVideo traje 58 sekundi sto je fakticki dovoljno da se utvrdi situacija ti nisi tu da trazis i pametujes nauci pravila za promenu
POzzZajedno cemo da ribamo ne sikiraj se![]()