Dobar dan zelim svima koji citaju. Danas sam usao u grand rp posle 2 dana pauze i video sam da sam dobio perma ban za pravilo 1.1 . Jako sam se zacudio i nisam mogao da se setim kada sam prekrsio to pravilo, ali sam se setio da sam pre oko mesec dana dobio poruku od nekog verifikovanog bota na discordu da sam dobio 15 nitro boostova. Kada sam kliknuo da boostam svoj server, otvorio mi se google i odveo me na neki link i uzeli su mi ip i sve sifre. Jako sam bio zabrinut tada za sifru od mog grand accounta i na PCu od druga sam probao da udjem na svoj acc da vidim jel mi promenjena sifra i posle toga izasao. Druga mogucnost je da kad je jedan moj drug bio kod mene pre oko mesec i po dana, on se ulogovao preko mog PCa na svoj acc i cim sam to video, odmah sam mu rekao da se izloguje i da to vise nikada ne uradi. Bio je u igrici oko desetak minuta. Izvinjavam se svoj administraciji i ivkezzu sto sam mu napravio posao. Jako mi je zao sto sam prekrsio ovo pravilo i obecavam da se vise NIKAD ovako nesto nece ponoviti. Jako bi mi znacilo da dobijem unban jer grand rp je jedina igrica koju igram i jedina vrsta zabave za mene na mom PCu. Imam toliko lepih uspomena ovde i ovo je nesto u cemu najvise uzivam i igram sa osmehom. Izvinjavam se jos jednom i obecavam da nikad vise necu praviti probleme uopste sto se tice i ostalih pravila na ovom serveru. Ukoliko biste trebali da obrisete novac, slazem se s tim. Hvala Vam puno na citanju i zelim Vam ugodan ostatak dana.