Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23624
Players nickname
Steven_Jeans
Administrators nickname
Nikola Golubovic
Date
Oct 8, 2022
Time
21:35
Proofs
https://imgur.com/a/5yAtc

Stevenツ

Player
Player
Pozdrav

Epa ovako ovo mi je 2 mesec kako cekam dami se skine warn prvo sto sam dobijao warnove slucajno od admina pa su mi se refreshali oni stari pa posle sam dobijoa jos warnove tako da ja 2 meseca ne mogu da udjem u nijednu organizaciju sto mi se ne svidja bas.Juce sam dobio warn od nikole za CL ali sam imao jos jedan wanr koji je trajao jedan dan to mozete da vidite u slici pa mi je on dao jos jedan i refresao tako onaj prvi ja cekam vec 2 meseca warnove da mi se skinu i ja ne mogu vise da izdrim ovako. Juce mi je nikola reko da ce taj warn biti sklonjen pa sam dosao sad da vas zamolim da mi skinete samo 1 warn a ovaj sto sam ja prekrsio cu odlezati jer mi je onaj samo jos 1 dan trajao pa mi se reseto i sad moram cekati jos 2 nedelje i bas sam se smorio u zadnje vreme sa ovim odlucio sam da se povucem iz situacije malo da se ne pucam jer uvek ja ispastam sta go d se desi i ako oni krse ja dobijem kaznu nepravda ali sta da se radim pa eto doos sam da samo pitma za taj warn ako moze da mi se skloni jer me je abs smorilo ovi warnnovi skoro mi se u zadnje vreme opste vise ni ne igra na grandu zbo warnova ja bigh vas zamolio da mi skinete warn samo 1 a ovja drugi neka stoji nema veze odlucio sam da se povucem iz tog pvpa da ne dobijem vise kazne jer uvek ja nstadam kako god bila situacija tako da cu da rpa samo svoj rp i tjt ne zelim vise d aucestvujem sa drugim osobama.Samo taj jedan da mi se skloni warn ovaj drugi cu sacekati bez problema...
U predhodnim mesecima svaku zalbu koju sam poslao za warn mi je odbijena pa cak i ona koju mi je diablo slucajno dao pa eto ispostuj te me sada barem...
Sa nikolom sam juce pricao i reko mi je da ce warn biti sklonjen ali se nije sklonio pa bih vas da warn bude sklonjen jer je bas tesko kada cekas 2 meseca i sakog puta se warndupli i duplira i stvarno je los osecaj nadam se da me razumete kako mi je.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom