Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
8802
Players nickname
Leo Angelo
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Oct 8, 2022
Time
00:00
Proofs
xxx

Leo Otpisan

Hercegovina ❤️
Player
Postovanje evo receno mi je da se ovako javim i evo me.

E ovako, moja prva prijava za admina bila je 1.3.2022 i sve do tada nikad nisam bio prihvacen. Nakon mozda 10 prijave obratio sam se tebi Abrahame i pitao ima li sanse da budem prihvacen i odgovorio si ne, postovao sam tvoju odluku i nisam se prijavljivao slijedecih 2 mjeseca. Evo sad se javljam da objasnim situaciju. Mislim da je glavni razlog zasto nisam prihvacen je moj ban na 3 dana za vrijeđanje servera. Da objasnim, bilo je to nekad drugi mjesec 2022 to je bilo u mojih prvih 1 ili 2 mjeseca igranja na serveru. Izgubio sam kucu i napisao na kontaktirajte administaciju "Server raspali nije me obavijestio " nesto tako i dobio ban. Tada nisam imao pojma da takvo sto moze uzrokovati ban i bio sam jako ljut na sebe. Evo ovako se sad javno ispricavam za to i da znate da se ovako sto nece ponoviti. Stvarno mi je zao sto se to sve tako izigralo i zalim sto sam napisao to tog dana. Pa sad Abrahame te molim da razmislis opet sto se tice mene, jer znam jako dobro pravila bio sam i ex FIB lider pa bi se zelio dokazati kao jako dobar admin sto mislim da bi mogao.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom