Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14515
Players nickname
Malcolm Marshal
Suspect ID
16409
Date of violation
Oct 8, 2022
Time of violation
18:55
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=9YfKlVPtQyk

MarshalOG

Player
Player
Puca nas iz dvorista kuce pored nase bez ikakvog upozorenja a zatim ubija jednog clana iz nase porodice i dodje medju nas trojicu da se puca i uradi ono sto je on naumio a ne znamo sta je u pitanju.

MarshalOG

Player
Player
Meni je instant replay uhvatio tako od tog trenutka, nazalost ne snimam 24/7 jer nemam dovoljno memorije za to, ako ti imas pov da dokazes te tvrdnje dostavi ga, ovo je zalba na tebe i tvoje krsenje pravila jer sam dolazis medju vise ljudi krseci FEARP i pucas na nase ljude koji su te brojcano nadjacali, jeste pucano ali NE u tebe nego kada si vec zaso i vratio se u vase dvoriste pucano je u ogradu, nasu fem ogradu i u vazduh kao znak upozorenja da ima tu ljudi koji su naoruzani i da se malo zapitas za FEAR RP tj da dobijes strah za svoj zivot i ne dolazis vise nazad ali vi to ne postujete vec se vracate sami ko SUPERMENI i krsite RPS, ubijas jednog naseg coveka i posle bivas ubijen od nasih tri coveka, tj mene i jos dvojice i da napomenem nakon toga pises u chatu a niko ti nista nije rekao vec time pokusavas OOC da opravdas sebe i da ti se smilujemo te dignemo i pustimo, ali to kod nas ne pali. Pozdrav!

Last edited:

mihajlo Nikolic

Player
Player
ja nemam nista protiv vas smao kazem da ako vec hoces da me kaics uradi to lepo,vi ste po meni jedna od drazih familija nego sma dosao iz sprdnje sa drugom,zato sto mi se drug vratio posle 6 meseci,pa reko da nesto da radimo ali kako hocete ako vam ej toliko stalo do toga onda ostavi ali razmisli jos jedan put

Jerry Thompson

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Postavite duzi POV gde se situacija vidi lepo od pocetka.
  • Imate rok 8 sata

MarshalOG

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Postavite duzi POV gde se situacija vidi lepo od pocetka.
Na poslu sam trenutno i mrsko mi je posle da ponovo uploadujem na yt jos minut ranije gde je covek dobio taj metak upozorenja u vazduh i ogradu ne u njega da napomenem samo radi toga kao upozorenje da nas ima i da mu kradja panela ili sta god nece poci za rukom.
Mozete da zatvorite zalbu i ne kaznite ga ovaj put sledeceg puta cu staviti da mi duze snima i nece biti oprastanja.
ja nemam nista protiv vas smao kazem da ako vec hoces da me kaics uradi to lepo,vi ste po meni jedna od drazih familija nego sma dosao iz sprdnje sa drugom,zato sto mi se drug vratio posle 6 meseci,pa reko da nesto da radimo ali kako hocete ako vam ej toliko stalo do toga onda ostavi ali razmisli jos jedan put
Ako je tako stvarno ti dodji lepo i napravi neki rp a ne da se samo pucate i pravite probleme dajte da uzivamo u slobodnom vremenu. Pozdrav.

Diablo Daytona

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Greške nisu ispravljene u zadatom roku.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom