Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pravila Geta | Families + 4775 VDM NRL

Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Balla_Dark
Suspect ID
8020 5765 2741 6966
Date of violation
Nov 14, 2021
Time of violation
2:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=LZWfBCyvFS0

Dark99

Player
Player
Families ide u privanom automobilu svi obuceni u njihove boje i pucaju ljude, ja koliko znam to nije dozvoljeno, jedanput nas je Administrator upozorio da to nikako ne radimo.

A ovaj lik 4775, ubio sam ga kao sto se vidi u snimku ''Proofs'' , samo pogledajte vreme kad je ubijen i kada se vratio. Nije proslo ni 4minuta.

Izvinjavam se sto sam stavio zalbu i na ovog momka isto gde i za Families, da ne gubimo vreme ni vi ni ja da ne kacim dve zalbe. Hvala na razumevanju.

R3XI3L

Blocked
Blocked
Nisam se vratio nego me je bolnicar ozivio. I morao sam pobjeci iz Ghetta da me vi ne pucate jer cim me je bolnicar ozivio ste me poceli pucati a bolnicar je stajao pokraj mene. Nemam POV. Ali vidi se po vremenu da me je bolnicar ozivio. Nisam niti jednom zapucao niti da jednom snimku jer nisam imao oruzje. A ovo na pocetku videa, ovom na objavi gdje ga "gazim" meni se teksture nisu ocitale i tek mi se kasnije pojavio. Jer sam htio viditi tko to puca na mene kada ono isti ID 1885 koji me je malo prije ubio. Nisam ga namjerno pregazio i to se vidi, jer znam pravila VDM-a a i Ghetta. Zato sam i stao sa autom kada sam ga udario jer sam tek onda skontao da sam ga pokupio autom sto se u videu vidi. I zato sam nastavio voziti pokraj njega da ga slucajno ne bih opet pregazio. Nisam niti jednom zapucao u videu. Kao sto su nama admini rekli nema Minutu vide-a i ne vazeci je. Treba postaviti ne editovan, ne cutan full snimak svega sto se dogodilo jer nema dovoljno dokaz. Nakon sto su me nastavili pucati sam otisao do Porodicne kuce, cekao da prode 15 minuta kao sto pravilo kaze i vratio sam se u Ghetto. Jer uvijek postujem pravilo 15 minuta da nema vracanja u Combat.

Last edited:

Dark99

Player
Player
Nisam se vratio nego me je bolnicar ozivio. I morao sam pobjeci iz Ghetta da me vi ne pucate jer cim me je bolnicar ozivio ste me poceli pucati a bolnicar je stajao pokraj mene. Nemam POV. Ali vidi se po vremenu da me je bolnicar ozivio. Nisam niti jednom zapucao niti da jednom snimku jer nisam imao oruzje. A ovo na pocetku videa, ovom na objavi gdje ga "gazim" meni se teksture nisu ocitale i tek mi se kasnije pojavio. Jer sam htio viditi tko to puca na mene kada ono isti ID 1885 koji me je malo prije ubio. Nisam ga namjerno pregazio i to se vidi, jer znam pravila VDM-a a i Ghetta. Zato sam i stao sa autom kada sam ga udario jer sam tek onda skontao da sam ga pokupio autom sto se u videu vidi. I zato sam nastavio voziti pokraj njega da ga slucajno ne bih opet pregazio. Nisam niti jednom zapucao u videu. Kao sto su nama admini rekli nema Minutu vide-a i ne vazeci je. Treba postaviti ne editovan, ne cutan full snimak svega sto se dogodilo jer nema dovoljno dokaz. Nakon sto su me nastavili pucati sam otisao do Porodicne kuce, cekao da prode 15 minuta kao sto pravilo kaze i vratio sam se u Ghetto. Jer uvijek postujem pravilo 15 minuta da nema vracanja u Combat.
Vozikas se po getu svaki dan ceo dan i trolujes, ako zele admini samo nek kazu, stavicu sve dokaze. Imas srece sto nisam okacio jos XD

R3XI3L

Blocked
Blocked
Vozikas se po getu svaki dan ceo dan i trolujes, ako zele admini samo nek kazu, stavicu sve dokaze. Imas srece sto nisam okacio jos XD
Okaci jos molio bih te, jer postujem svako pravilo. Ja imam pravo da se vozikam gdje god ja hocu. Kao prvo ne vozikam se ceo dan jer sam vecinu vremena proveo prodavajuci hranu kod bolnice. A kao drugo vozikam se po ghettu samo 3 sata. Stavi dokaze ako imas jos. Volio bih ih viditi jer znam da ih nemas :) Ja kao prvo trosim svoju amuniciju, svoja oruzja a i svoje gorivo to sto se vozim. Ja niti u jednom videu koji si ti stavio nisam izvukao oruzje. ID mi je 4775 A i vozikam se po ghettu jer nam je porodicna benzinska pumpa. Kupujem nase porodicno gorivo

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom