Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Za Curatora administracije Ivkezza Obamu

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24503
Players nickname
Luka Diazzz
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Oct 9, 2022
Time
20:45
Proofs
/

Luka Whitee

Player
Player
Postovani Ivkezz,
prijavio sam se da postanem admin i prihvacena mi je aplikacija, ali je pre ispitavanja doslo do nekih nesuglasica. Stavio sam na aplikaciji da imam 16 godina jer imam punih 15 i punim 16 za 3 i po meseca. Rekli ste mi da je bolje da priznam da imam 15 godina nego da lazem da imam 16 i da napisem novu aplikaciju i da stavim da imam 15 godina. Shvatam da sam pogresio, i jako mi je krivo zbog toga. Ja Vam se izvinjavam za svoj postupak i obecavam da se nikad vise nece ovako nesto ponoviti i da od mene mozete ocekivati u buduce da budem 101% iskren. Razlog toga sto sam uradio je taj sto punim 16 godina vrlo ubrzo, a smatram da je velika razlika izmedju nekoga ko ima 16 i 15 godina. Jos jednom vam se izvinjavam i nadam se da cete moje izvinjenje primiti. Da li postoji mogucnost da mi date jos jednu sansu da napisem novu aplikaciju gde cu staviti da imam 15 godina i postanem admin ako budem znao odgovore na sva pitanja sledeci put kad budu itervjui?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom