Dobro vece, izvinjavam se sto smetam. Ovim putem bih hteo javno da se izvinim za sve sto sam radio neke od stvari nisu tacne ali jednostavno nemam dokaza i u tom slucaju sam ja kriv. Hteo sam da pitam i da vas zamolim jer je proslo vec 50dana od kad sam skinut iz administacije rekli ste mi da se prijavi za 2 meseca, ali jednostavno sam vec proziveo sve i necu da krijem rp mi vise nije isti hteo sam da opet naravno prijavicu se kad budem izabran sve to, samo sam hteo da se zamolim da barem 10dana da mi uskratite ovih 15 dana sto treba da cekam jos jer stvarno sam se zazeleo opet svog posla jer sam jako uzivao u tome i voleo to sto radim, rekao sam ne morate ni sto se tice mene da mi dajete platu samo ocu da se vratim na poziciji gde mogu da pomazem ljudima i novim igracima kojima je zaista potrebna pomoc oko nekih stvari jer znam kako je kad si nov i ne znas nista. Opet cu reci izvinjavam se za sve i ako se jos jednom ponovi dajte mi BLACKLIST slobodno sa servera ne sa administracije. Hvala sto ste odvojili vremena da procitate ovo. Imajte prijatno vece <3