Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
23828
Players nickname
Mone Shuxna
Suspect ID
0000
Date of violation
Oct 10, 2022
Time of violation
20:36
Proofs
https://youtu.be/0QELte-cHJ0

Mone Shuxna

Player
Player
Evo jedan zalba sa pov-om kako porodica "REGROUP" krsi pravila servera svakog dana, ja zelim da kurator neformalnih organizacija pogleda ovu zalbu i donese zakljucak.
Na povu u 2:30 se jasno vidi da njih cetvorica puca na heli u vazduh bez ikakve predhodne rp situacije samnom. Zahvetam da se porodica "REGROUP" adekvatno kazni kako do istih ili slicnih poropusta ne bi dolazilo na nasem server. Hvala

Matke Magluta

Player
Player
E prvo da ti objasnim ja nesto, tvoj lik 11002 se popeo na krov po kome se ne moze doci po RP-u.
Te je pucao kad iskocio je iz tvog helikoptera na krov zbog panela.
Drugo ne vidi se ni jedan ID sem ovog sto te ubio te ne mozes kaciti da je Regroup.
Trece ti sto su te pucali i treba da te pucaju kad su paneli tu a ti ides helikopterom i letis konstantno iznad kuce i proveravas.

Mone Shuxna

Player
Player
E prvo da ti objasnim ja nesto, tvoj lik 11002 se popeo na krov po kome se ne moze doci po RP-u.
Te je pucao kad iskocio je iz tvog helikoptera na krov zbog panela.
Drugo ne vidi se ni jedan ID sem ovog sto te ubio te ne mozes kaciti da je Regroup.
Trece ti sto su te pucali i treba da te pucaju kad su paneli tu a ti ides helikopterom i letis konstantno iznad kuce i proveravas.
kurator je tu da pregleda zalbu i vidi koja se pravila krse.

reedjii

Player
Player
Prije svega ovo je jedno prekrasno videozapisalo, medjutim administracija ovog naseg divnog Grand RP RS projekta nema dovoljno dokaza da bi utvrdila da li su ostalih par ljudi koji su pucali na tebe clanovi Regroup porodice. Prekrasan ostatak dana ti zelim!
(Nije offtop High Command sam reportane porodice)

NikolaFromDavor

Slavonija u srcu
Player
Evo jedan zalba sa pov-om kako porodica "REGROUP" krsi pravila servera svakog dana, ja zelim da kurator neformalnih organizacija pogleda ovu zalbu i donese zakljucak.
Na povu u 2:30 se jasno vidi da njih cetvorica puca na heli u vazduh bez ikakve predhodne rp situacije samnom. Zahvetam da se porodica "REGROUP" adekvatno kazni kako do istih ili slicnih poropusta ne bi dolazilo na nasem server.
.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom