Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
502
Players nickname
Mirky_Naga
Administrators nickname
Roonie_Sigma
Date
Oct 11, 2022
Time
22:38
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=b_lhvtIDTLQ

mirkomarac

Player
Player
ovako mi smo ovog coveka Sake floa pucali i imali smo RP RAZLOG ( Role Play razlog) Zasto ga pucamo, imam ja par snimaka gde je on dolazio na istu lokaciju par puta i hapsio nas i pucao imam i pov ako treba a RP RAZLOG ( Role Play razlog ) je bio taj sto je on dolazio stalno i vezivao moje ljude ispred moje kuce i on to nema pravo da radi mislim ima ali imam i ja pravo da branim moje ljude sto policija dolazi i hapsi na zurci moje ljude ja bi pre po rpu dao meni ID 502 i ID 2354 za fearrp
zato sto smo pucali policajce i fibovce ko je ovo vec bio a to nije strah za svoj zivot jer su mogli oni da pozovu pojacanje i da dodju njih 100 i to je fear a ne RMD to jest G.P 6.15 jer ovo nije rdm ja samo branim moje ljude koje hapsi ovaj covek Sake flo i ja imam pravo da ga pucam jer kako njega nije strah da dolazi njih dvojica a nas ima 20 i da vezuje tako ljude koje mu padnu za oko znaci on bi trebao svakog da veze, znaci ja mislim da admin Roonie Sigma nije ispravno odlucio za zalbu tu i mislim stvarno da to nije uopste rdm jer on je vezivao moje ljude i hapsio i ja i drug smo ga ubili i jos jednog koji je isto hapsio i trebaili bi da dobijemo ako tako gledate ja i moj drug FearRP zbog toga sto mi se ne bojimo da li ce da dodju jos policajci a i on bi trebao da dobije FearRP jer se ne plasi da vezuje ljude ispred 20 coveka koji ko zna sta imaju kod sebe kakve puske ili kakvo god oruzije jer od bilo kog oruzija covek treba da se plasi a njega bas briga jer on samo vezuje i mi smo ga ubili i njegovog jos jednom jer moramo da branimo svoje ljude. Ja mislim da trebamo da dobije UNWARN ja ( ID 502 ) i moj drug Maki ( ID 2354 ) jer mislim da je nepravedno odneo odluku za tu zalbu, a on ne mora nista da obije ako razumete sta pricam i ako radite bar neki RP onda gledajte po stvarnom zivotu jer je RP simulacija stvarno a ova situacija uopste nije simulacija stvarnog zivota i mislim stvarno da bi trebali da dobijemo UNWARN ili da dobijemo UNWARN i jail sa FearRP. Hvala na citanju i uzivajte mi koliko god mozete postena administracijo, lep pozdrav i dovidjenja. <3

Status
Not open for further replies.
Top Bottom