By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Hmm koliko ja vidim mene nisi zakacio ovdje kao sto si gore naveo. A psovka da je tebi bila upucena rado bih se zaustavio i zavrsio zapocetu recenicu. Tako da..Zaobilazim ga ,te ga ne namjerno zakačim vozilom,te on meni "psuje majku",sve se vidi u videu,koliko znam za ovo ide ban.
Hahahaha, jasno se vidi da si njemu rekao ovo je ban 14 dana.Hmm koliko ja vidim mene nisi zakacio ovdje kao sto si gore naveo. A psovka da je tebi bila upucena rado bih se zaustavio i zavrsio zapocetu recenicu. Tako da..
Odlican primer gradjanima Los Santosa od strane potencijalnog buduceg Guvernera, me likey.
Strim kaze drugacije prijatelju. HvalaHahahaha, jasno se vidi da si njemu rekao ovo je ban 14 dana.
Jasno se na strimu cuje kome sam opsovao i sta sam uradio ja koliko znam ovo je putnicko auto bijele boje a ne transportni kamion bijele boje koji nas je skinuo sa auto puta.A dobro, nije problem, ima na njegovom strimu pre nekih 30 min covek nekome iz chat-a pricao kako mu se naj... majke kad ga udario autom a sada ovde prica kako nije njemu rekao? Bolje je da kazes da si u afektu to uradio i da se izvinis ko covek sto psujes majke i da se sve resi a ne da ides u bunar jos dublje. Pozdrav i prijatan dan.
Izvini molim te evo placem.Hahahaha vidi se da se meni obraćaš,ne možeš se sad izvući.
Cao druze tokom zaobilaska meneje psovao jel smo na bubici pricali nesto a to sto si se ti uvredio to je totalno druga prica. Haval na razumevanju.Zaobilazim ga ,te ga ne namjerno zakačim vozilom,te on meni "psuje majku",sve se vidi u videu,koliko znam za ovo ide ban.
Cao druze i tebi posto vidim da mi napadate druga bez razloga i bez nekog veceg znanja stos e tice ove trnutne situacije. Hvala na razumevanju i uzivancija.A dobro, nije problem, ima na njegovom strimu pre nekih 30 min covek nekome iz chat-a pricao kako mu se naj... majke kad ga udario autom a sada ovde prica kako nije njemu rekao? Bolje je da kazes da si u afektu to uradio i da se izvinis ko covek sto psujes majke i da se sve resi a ne da ides u bunar jos dublje. Pozdrav i prijatan dan.
Hahahahahah,vidi se iznad glave da aktivno priča,i čuje se ingame da mi psuje.
Tako je brate cuje se lepo sta kaze a to sto nekad mikrofon ostane upaljen tokom price to je druga prica brt.
Nemoj da places dzaba.Aahahahhahah bas se je slucajno upalio mikrofon u tom trenutku kad sam ga ja zakačio,i baš je slučajno iz njegovi usta izašlo "da mi mamu 100 puta" , tu priču možeš nekom drugom pričat.