Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11502
Players nickname
Bojan Kovacic
Administrators nickname
Yorma Ziyech
Date
Oct 13, 2022
Time
11:11
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/215310/

Bojan Otpisan

Igru igram od malena...
Player
Dobar dan ili vecer,
ovisno o tome kad citate ovaj tekst, kao sto mozda znate dobijo sam warn za PZZ 1.3 prije dva dana. Objasnio bih situaciju i unaprijed naglasio da smatram da je odluka administratora ispravna i da je ovo molba, a ne zalba! Znaci da objasnim ukratko situaciju kako biste imali uvid u kontekst prije smaog krsenja pravila. Bio sam na Crnom Trzistu i kupovao stvari, kad sam kupio potrebno izasao sam ispred i napravio kratko speedboost. Lice u autu je upalilo auto i pregazilo me te se deralo "Aman bre aman" s obzirom da sam iz Hrvatske nisam bas razumijo je li to bila isprika pa sam se izasao ispucati u getu. Kada sam otvorio paljbu na lice ono je okrenulo auto i zgazilo me pri cemu je vozac izasao iz vozila. Sad shvatite me moj postupak nije bio u redu i direktno se protivio pravilima servera(PZZ 1.3). Kad je vozac izasao ja sam dosao do njega, udario ga i rekao mu da me sad dzaba puca na BM nakon cega sam otrcao direktno u BM. Tu bih se volio ispricati za moju akciju s obzirom da nije bila po pravilima RP-a, no nadam se da cete shvacati da sam bio prilicno bijesan sto me netko gazi i puca bo ne znam ni sam koji put u getu. Postao sam jako fiksiran na takve akcije i tko god da ih napravi pocnem se jako zivcirati i napravim odluku koju nebi trebao. Ovom prilikom molio bih za unwarn posto mi je prvi, a mogu obecati i poslijednji.
Srdacan pozdrav,
Bojan Kovacic.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom