Ovako na povu se vidi da je moj drug Maki Cartier u fibu i da je smo se samo salili i nismo se stvarno pucali da bi bio rdm, Pre toga sam udario ovog lika koga je dizao bolnicar slucajno i ubio i onda sam mu dao pare i dosao je moj drug John Dinar i Maki Cartier i pucali smo se iz sale jer nam je bilo dosadno i nismo nikog drugog pucali osim nasis iz familije i onda smo se pucali ja i Maki Cartier i onda dosli do fam kuce i hteo sam da ga ubijem iz sale i izlecim ga sa medkitom i dobio sam jail. Ako mogu da dobijem unwarn drugog warna imao sam vec jedan i za 3 dana bi mi isteklo i usao bih u Drzavnu organizaciju jer sam pravio pre stete i dobio upozorenje i onda sam hteo da sklonim to za 3 dana i da udjem u drzavnu sa Makijem Cartierem i onda sam sad dobio 2. Upozorenje i bas mi je zao sto nisam mogao da uklnom prvi warn da bi usao u Drzavnu organizaciju. Moze da potvrdi i Maki Cartier dole i John Dinar da je bilo iz sale i da smo se salili sa pucanjem i nikog drugog nismo pucali. Pa ako bi mogao da dobijem unwarn i da mi se vrati stari warn od 3 dana bio bih vam puno zahvalan jer je Admin Lukas Anderson pogresio sa kaznom koliko ja mislim i nije nikakva zalba jer je i sam admin rekao da ne moze on da zna to i bas bih vam bio zahvalan ako bi mogli da mi uklonite warn ovaj 2. i vratite stari na 3 dana. Hvala na razumevanju i dovidjenja postena administracijo. <3