Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
502
Players nickname
Mirky_Naga
Administrators nickname
Lukas_Anderson
Date
Oct 15, 2022
Time
7:00
Proofs
https://youtu.be/oms0R_LSkFo

mirkomarac

Player
Player
Ovako na povu se vidi da je moj drug Maki Cartier u fibu i da je smo se samo salili i nismo se stvarno pucali da bi bio rdm, Pre toga sam udario ovog lika koga je dizao bolnicar slucajno i ubio i onda sam mu dao pare i dosao je moj drug John Dinar i Maki Cartier i pucali smo se iz sale jer nam je bilo dosadno i nismo nikog drugog pucali osim nasis iz familije i onda smo se pucali ja i Maki Cartier i onda dosli do fam kuce i hteo sam da ga ubijem iz sale i izlecim ga sa medkitom i dobio sam jail. Ako mogu da dobijem unwarn drugog warna imao sam vec jedan i za 3 dana bi mi isteklo i usao bih u Drzavnu organizaciju jer sam pravio pre stete i dobio upozorenje i onda sam hteo da sklonim to za 3 dana i da udjem u drzavnu sa Makijem Cartierem i onda sam sad dobio 2. Upozorenje i bas mi je zao sto nisam mogao da uklnom prvi warn da bi usao u Drzavnu organizaciju. Moze da potvrdi i Maki Cartier dole i John Dinar da je bilo iz sale i da smo se salili sa pucanjem i nikog drugog nismo pucali. Pa ako bi mogao da dobijem unwarn i da mi se vrati stari warn od 3 dana bio bih vam puno zahvalan jer je Admin Lukas Anderson pogresio sa kaznom koliko ja mislim i nije nikakva zalba jer je i sam admin rekao da ne moze on da zna to i bas bih vam bio zahvalan ako bi mogli da mi uklonite warn ovaj 2. i vratite stari na 3 dana. Hvala na razumevanju i dovidjenja postena administracijo. <3

Status
Not open for further replies.
Top Bottom