Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28424
Players nickname
Stupalina Smeker
Suspect ID
0000
Date of violation
Oct 15, 2022
Time of violation
23:59
Proofs
https://streamable.com/vwvsau

Minolina Ashford

Player
Player
Meni je iskreno presmjesno sto zelite nabiti nekome warn, kad i sami znate da su Ballasi CR i 'postavili' RCV tako kako vi kazete da je 'postavljen'. Sad ce i nas kolega da postavi POV kako je RCV bio i kako ste ga vi fino okrenuli. :) Lijepo pozdrav i uzivajte u takvom daljem igranju.

Milovan Ashford

Player
Player
Da se odmah ogradim povodom tog "kamiona" kako ga vi zovete, bio je na mesto kada sam ja došao na lice mesto, dok smo primili adrenalin i krenuli ka autima, banda pod imenom Ballas su gurnuli taj isti "kamion" kao što se vidi na snimku, kasnije kada je admin rešio situaciju, sklonio RCV (kamion) od prolaza, vratio patrolno vozilo na točkovima, ti isti Ballasi su prekršili mnogo pravila tako što su se gurali njihovim automobilima koji su bili manji i slabiji od RCV(kamion) i podmetali ispred njega da bi ih mi "namerno" gazili. Sve se vidi u POV. Hvala lepo i prijatna noć!

POV

Stupa_Smeker

Player
Player
Da se odmah ogradim povodom tog "kamiona" kako ga vi zovete, bio je na mesto kada sam ja došao na lice mesto, dok smo primili adrenalin i krenuli ka autima, banda pod imenom Ballas su gurnuli taj isti "kamion" kao što se vidi na snimku, kasnije kada je admin rešio situaciju, sklonio RCV (kamion) od prolaza, vratio patrolno vozilo na točkovima, ti isti Ballasi su prekršili mnogo pravila tako što su se gurali njihovim automobilima koji su bili manji i slabiji od RCV(kamion) i podmetali ispred njega da bi ih mi "namerno" gazili. Sve se vidi u POV. Hvala lepo i prijatna noć!
Ne znam gde su tu Ballasi nagurali taj kamion ahahahaha, jedino sto vidim je vagos auto iznad "kamiona" i jedan ballas auto pored koji nema veze sa time. Ne znam samo kako bi jedan obican revolter mogao izgurati i "kamion" i patrolna vozila sa kojima ne moze parirat. Ostali ballasi su tek posle dosli i nisu ga mogli gurnuti tamo...

Minolina Ashford

Player
Player
Ne znam gde su tu Ballasi nagurali taj kamion ahahahaha, jedino sto vidim je vagos auto iznad "kamiona" i jedan ballas auto pored koji nema veze sa time. Ne znam samo kako bi jedan obican revolter mogao izgurati i "kamion" i patrolna vozila sa kojima ne moze parirat. Ostali ballasi su tek posle dosli i nisu ga mogli gurnuti tamo...
Na tvom POVu se vidi kako je RCV 'naguran', a na ovom drugom se vidi početak i kraj na kome vaši opet guraju. Možda bi trebao da postaviš neki drugi POV, kada se okreće taj RCV eventualno kako su ga kolege iz FIBa eto baš tu postavile "namjerno". 😊

Johnny_Lahantaestamuloca

Slusaj staroga al ne idi po njega.
Leader of unofficial org
Kao sto se vidi na snimku, kamion je bio postavljen tako da spriječava ulaz, nakon toga vidi se kako kamion nestaje, tj. admin Cangela Sefovic ga mice kako bi mi imali slobodan prolaz. Cangela sigurno ima snimak cele situacije ako je potrebno.
Kamion je bio podignut od strane Vagos auta kao sto je Naprimer Zentorno i Neon , Kao sto se vidi da je auto opran cim nisu mogli da ga poprave.Auto je opran pre pocetka eventa u 23:57 Hvala lepo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom