Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Žalba na odluku administratora I Cengela Sefovic

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20582
Players nickname
Vladimir Perich
Administrators nickname
Cengela Sefovic
Date
Oct 16, 2022
Time
1:03
Proofs
Nema dokaza, jer ne shvatam zašto bi morao da imam POV 0-24 samo kako bi možda mogao uhvatiti 30 sekundi nepravde.

harimiller

Player
Player
Kao prvo od kada je za fearrp 180 min, kao drugo ocu dokaz za to kao trece svesno su marabunta gangsteri prekrsili 6.24 i pravili se ludi, a ja jadan koji sam jedva u stanju da drzim POV sa eventa nadrljam maksimalno sta mogu i nikom nista, a onaj koji je prekrsio jedno od najstrozih pravila je prosao nesankcionisan, zaista nije fer da mi koji jedva imaju išta uvijek nadrljaju, a oni stariji igrači uvijek prođu nekažnjeno bez obzira na to što su uradili, a to se zove korupcije kod admina i Non Fair RP, ne kažem da je Cengela jedan od tih, ali mi stvarno smeta što inače admini moraju samo pratiti pravila bez da se pitaju tko je u pravu i tko je zaista žrtva u toj situaciji.
Ja mislim da bi ovaj srver bio puno bolji i popularniji samo da je riječ ''fer'' ili ''pošteno'' poznata apsolutno cijeloj administraciji, a ne sako kuratoru i još par većih admina.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom