Kao prvo od kada je za fearrp 180 min, kao drugo ocu dokaz za to kao trece svesno su marabunta gangsteri prekrsili 6.24 i pravili se ludi, a ja jadan koji sam jedva u stanju da drzim POV sa eventa nadrljam maksimalno sta mogu i nikom nista, a onaj koji je prekrsio jedno od najstrozih pravila je prosao nesankcionisan, zaista nije fer da mi koji jedva imaju išta uvijek nadrljaju, a oni stariji igrači uvijek prođu nekažnjeno bez obzira na to što su uradili, a to se zove korupcije kod admina i Non Fair RP, ne kažem da je Cengela jedan od tih, ali mi stvarno smeta što inače admini moraju samo pratiti pravila bez da se pitaju tko je u pravu i tko je zaista žrtva u toj situaciji.
Ja mislim da bi ovaj srver bio puno bolji i popularniji samo da je riječ ''fer'' ili ''pošteno'' poznata apsolutno cijeloj administraciji, a ne sako kuratoru i još par većih admina.
Ja mislim da bi ovaj srver bio puno bolji i popularniji samo da je riječ ''fer'' ili ''pošteno'' poznata apsolutno cijeloj administraciji, a ne sako kuratoru i još par većih admina.