Ime Porodice: Peaky Blinders
Vlasnik Porodice i ID: Artur Shelby ID: 3556
Broj kuće porodice: 682
Forum link od vlasnika porodice: https://gta5grand.com/forum/members/14131/
Ime i tag vlasnika porodice na discordu: Мијатовић#1980
▻Da nastavimo i uspemo u ilegalnim biznisima;
▻Da imamo veliki uticaj u LS-u;
✎Ucestvovanje/Prisustvo u sastancima.
✎Ucestvovanje/Prisustvo u akcijama.
✎Čuvati jedan drugog.
➋Peaky Blinders
➌Family
➍CoLeader
❺Leader
Vlasnik Porodice i ID: Artur Shelby ID: 3556
Broj kuće porodice: 682
Forum link od vlasnika porodice: https://gta5grand.com/forum/members/14131/
Ime i tag vlasnika porodice na discordu: Мијатовић#1980
►PRIČA PORODICE◀
▸Posle rata u Francuskoj 1919.godine vratili smo se u Birmingham i zapoceli ilegalni biznis sa kladionicom.Nakon nekog vremena kupili smo I kafic Garrison.Posle preuzimanja Birminghama poceli smo da se sirimo po celoj Engleskoj.Zbog naseg jakog uticaja smo postali poznati I po Americi kao nemilosrdni britvasi,sto nam je omogucilo laksi ulazak na americko trziste I obezbedjivanje boljih I jacih firmi za manje para.Kao vodju tih kompanija I pretstavnika porodice Shelby u New York je otisao Tommy Shelby.Biznis u New Yorku je isao dobro poslednjh par godina dok na Tommyeva vrata nije zakucala New Yorska familija Changretta koja je naterala Tommy da pobegne za Los Santos.Ubrzo stize poziv iz LS-a, Tommy javlja Johnu Shelby-u da ja pobegao za LS-a i da mu treba pomoc od brace da se izvuce iz problema.John to prenosi Mickey-u i meni I bez trunke razmisljanja prodajemo sve nase pub-ove I kladionice I kreceno na prvi let za LS.Na aerodromu nas ceka Tommy koji nas vodi do hotela u kojem cemo boraviti dok ne nabavimo dovoljno para za kucu.Tesko je bilo zaposliti se, nismo imali bas puno opcija.Tako moja dva brata Tommy Shalby ,John Shalby ,rodjak Mickey Gray i ja krecemo da radimo na farmi.Plate na farmi su bile mizane svega par dolara po zalivenoj sadnici ali se na kraju isplatilo i posle par meseci uspeli smo da kupimo vozila I nasu prvu kucu.Doculi smo da pare mozemo da zaradimo na ilegalan nacin,samim tim smo hteli da se oprobamo u tome.Nazalos taj posao nije krenuo najboljim putem I brzo smo bili prisiljeni da prodamo kucu I da se preselimo na drugi kraj grada. Tu smo naucili lekciju I krenuli smo da skupljamo vise clanova i da pravimo saveze sa manjim porodicama iz komsiluka.Krenulo nam je dobro poceli smo da se sirimo i napredujemo iz dana u dan. Sad smo vratili bar mali delic slave iz Birminghama i necemo stati dok ne zauzmemo ceo LS.►CILJ PORODICE◀
▻Postovanje od strane drugih gradjana;▻Da nastavimo i uspemo u ilegalnim biznisima;
▻Da imamo veliki uticaj u LS-u;
►ZANIMANJE◀
▸Zanimanje Peaky Blindersa su ilegalni poslovi i osnivanje sto vise biznisa.►PRAVILA◀
✎Postovanje vecih rankvoa.✎Ucestvovanje/Prisustvo u sastancima.
✎Ucestvovanje/Prisustvo u akcijama.
✎Čuvati jedan drugog.
►RANKOVI U PORODICI◀
➊Bookmaker➋Peaky Blinders
➌Family
➍CoLeader
❺Leader
Last edited: