Ime porodice: Ninjas
Vlasnik porodice i ID: Roba Moore | 82
Broj kuće od porodice: 660
Forum link od vlasnika porodice:
Ime i tag vlasnika porodice na diskordu: Roba#8197
Ninjas,podrijeklom dosla iz Los Santosa,Ninjas je povezana grupa koja ima kriminalan dosije,
vode bandu pod nazivom Fammilies,Ninjas porodica je usko povezana sa bandom Families nastala je radi te bande.
POVIJEST PORODICE
Ja i moj brat Vuk smo isli gradom i na crno prodavali drogu,puške,metke
jednog dana smo se setali i mislili smo da zivot bolje ne moze ici ,ali onda smo naisli na konkurenciju koja se bavila istim biznisom.
Oni su bili mnogo bolje opremljeni od nas pa smo samim tim shvatili da im se trebamo pridruziti.
Nakon toga naisli smo na vodu te organizacije pod imenom Kevin rekao nam je da ce nam dati cinove podsefova.
Poceli smo da prodajemo drogu,puske,metke na veliko na crnom trzistu tako smo dospijevali do milijona.
Odlucili smo da napravimo malu grupu ljudi pod nazivom Ninjas.
Mnogo novih clanova su nam se htjeli pridruzit tako smo sve bili jači i jači.
---Cilj Porodice---
Cilj nam je bio da budemo najbolji u biznisu koji radimo i da se probijemo do novca .
CIlj svega toga je bio da kupimo legalne biznise s kojim bi prekrili sve te novce od crnog trzista.
---RANKOVI FAMILIJE---
1.Suspended
2. Newbie
3.O.G
4.Ninja
5.Ninja
---PRAVILA FAMILIJE---
1.Nema nepostovanja koj god čin da si.
2.Clan ne smije biti izdajica
3.Clanovi se moraju cuvati kao da su braca i sestre
4.Clanovi medusobno ne smiju bit toksicni
LOGO:Vlasnik porodice i ID: Roba Moore | 82
Broj kuće od porodice: 660
Forum link od vlasnika porodice:
Roba
gta5grand.com
Ninjas,podrijeklom dosla iz Los Santosa,Ninjas je povezana grupa koja ima kriminalan dosije,
vode bandu pod nazivom Fammilies,Ninjas porodica je usko povezana sa bandom Families nastala je radi te bande.
POVIJEST PORODICE
Ja i moj brat Vuk smo isli gradom i na crno prodavali drogu,puške,metke
jednog dana smo se setali i mislili smo da zivot bolje ne moze ici ,ali onda smo naisli na konkurenciju koja se bavila istim biznisom.
Oni su bili mnogo bolje opremljeni od nas pa smo samim tim shvatili da im se trebamo pridruziti.
Nakon toga naisli smo na vodu te organizacije pod imenom Kevin rekao nam je da ce nam dati cinove podsefova.
Poceli smo da prodajemo drogu,puske,metke na veliko na crnom trzistu tako smo dospijevali do milijona.
Odlucili smo da napravimo malu grupu ljudi pod nazivom Ninjas.
Mnogo novih clanova su nam se htjeli pridruzit tako smo sve bili jači i jači.
---Cilj Porodice---
Cilj nam je bio da budemo najbolji u biznisu koji radimo i da se probijemo do novca .
CIlj svega toga je bio da kupimo legalne biznise s kojim bi prekrili sve te novce od crnog trzista.
---RANKOVI FAMILIJE---
1.Suspended
2. Newbie
3.O.G
4.Ninja
5.Ninja
---PRAVILA FAMILIJE---
1.Nema nepostovanja koj god čin da si.
2.Clan ne smije biti izdajica
3.Clanovi se moraju cuvati kao da su braca i sestre
4.Clanovi medusobno ne smiju bit toksicni
FAMILIJARNA ODJEĆA: