Dobar dan draga administracijo, pre više od 7 meseci sam dobio ban za generalno pravilo 1.4 jer sam imao više od 2 accounta. Pisao sam par puta unban ali je nažalost bilo odbijeno. Stvar je u tome što sam jedno veče otišao kod drugara koji je tada isto igrao na GrandRP RS serveru kao i ja. Kada je izašao iz sobe da uzme sok i grickalice, odlučio sam da se ulogujem na svoj account preko njegovog kompjutera i znam da sam pogrešio. Igrao sam još od početka servera i relativno sam dobro znao pravila ali u momentu nisam razmišljao. Nakon par dana smo dobili ban i ja i drug međutim on je dobio unban, ali ne i ja. Prošlo je više od godinu dana od kada sam počeo da igram na ovom serveru i stvarno mi nedostaje uživanje i igranje sa društvom kao pre. Želim da naglasim da mi je jako žao zbog greške koju sam napravio i da obećam da se neće ponoviti, mislim da svako zaslužuje drugu šansu jer smo svi isti i svi pravimo greške, ali zato se i kaže da se na greškama uči. Ja sam svoju lekciju naučio na teži način i stvarno bih želeo da dobijem unban. Hvala na čitanju, Pozdrav, Mazalo.