By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Akira objasni seSK. Sve u POV-u
Akira bi trebo znat i ostali i jos ti govore da je turf vi pucateMi po rp ne znamo za to tako da hvala lepo ☻ja sam peder
You good kako da zna decko nema on rs zlocin laalAkira bi trebo znat i ostali i jos ti govore da je turf vi pucate
Postoji samo u nekim slučajevima ne bas uvek kao u samp da čim izadjes iz kuće da si zaledjenSK ne postoji nije ti ovo samp
Mozda u nekim slucajevima baga skripte. Ali kao pravilo koje se kaznjava nePostoji samo u nekim slučajevima ne bas uvek kao u samp da čim izadjes iz kuće da si zaledjen
Jedino prilikom pljacke banke se kaznjava mislim.Mozda u nekim slucajevima baga skripte. Ali kao pravilo koje se kaznjava ne
DaMozda u nekim slucajevima baga skripte. Ali kao pravilo koje se kaznjava ne
Zapravo ni tu se ne kaznjava samo je to jedan stari dogovor sa engleskog servera da se ne puca odma nego da bude malo fer plej zato policija tako reci ide nazad da onaj 0rvi dio tunela bue prazan tek tamo kod coska stoji policijaJedino prilikom pljacke banke se kaznjava mislim.
po pravilima ne smiju kampati ulaz dok se igracima iz porodica ne ucita igraZapravo ni tu se ne kaznjava samo je to jedan stari dogovor sa engleskog servera da se ne puca odma nego da bude malo fer plej zato policija tako reci ide nazad da onaj 0rvi dio tunela bue prazan tek tamo kod coska stoji policija