Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Imao je pravo da te vredja u IC sve dok nije admin tu i psovo ti roditelje dobro jeHahaha kako zalosno zasto si stavio POV dokaz od 1min59sec a imas od 5min.Ovako da vam ja odgovorim posto sam ja ucesnik ovaj doticni gospodin je ometao moj rad prije tog udarao me autom govorio mi ruzne rijeci omalozavao me ako vidite onaj auto na kraj tunela sto sam zaplenio e to je on auto udarao i govorio mi ruzne rijeci i tako da sam ja njemu rekao da izadje iz vozila naravo nije tjeo psovao je i bjezao i zatim je upalio kamericu i onda je kao on divan razgovor vodio samnom.Zalosno
jel si procitao moj post.Kao prvo on je upalio kamericu kad je vec prevrsio svaku mjeru sve prije toga se desilo glavno zato i nije stavio cjeli POV vidis da je isjekao kako njemu odg gje je poceo ljepo da se ponasa....Imao je pravo da te vredja u IC sve dok nije admin tu i psovo ti roditelje dobro je
Imao je pravo da te vredja u IC sve dok nije admin tu i psovo ti roditelje dobro je. Drugo radis PG MG nema sta ne radis
ako imate pov postavite na forumHahaha kako zalosno zasto si stavio POV dokaz od 1min59sec a imas od 5min.Ovako da vam ja odgovorim posto sam ja ucesnik ovaj doticni gospodin je ometao moj rad prije tog udarao me autom govorio mi ruzne rijeci omalozavao me ako vidite onaj auto na kraj tunela sto sam zaplenio e to je on auto udarao i govorio mi ruzne rijeci i tako da sam ja njemu rekao da izadje iz vozila naravo nije tjeo psovao je i bjezao i zatim je upalio kamericu i onda je kao on divan razgovor vodio samnom.Zalosno
Slozio bih se, nudi bi mu i dzema dok je u samicii ja bih te uhapsio kad si retard
Ne treba ni za lmg, jer nije ilegalan.Za havy Shotgun ti ne treba biografija samo za hevy sniper i lmg
mislim da je oke kaj te uhapsil zato kaj se ponasas ko fakin kaj i jesi pa etotakodjer zeleo bih da se proveri da li ovaj gospodin sto me je pucao sa heavy shotgun-om ima biografiju za to oruzje
Nemam reči. Ako ovo nije za disband ili makar warn ja stavrno ne znam sta da kazem.