Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
19485

JackalBenassi

Player
Player
Hahaha kako zalosno zasto si stavio POV dokaz od 1min59sec a imas od 5min.Ovako da vam ja odgovorim posto sam ja ucesnik ovaj doticni gospodin je ometao moj rad prije tog udarao me autom govorio mi ruzne rijeci omalozavao me ako vidite onaj auto na kraj tunela sto sam zaplenio e to je on auto udarao i govorio mi ruzne rijeci i tako da sam ja njemu rekao da izadje iz vozila naravo nije tjeo psovao je i bjezao i zatim je upalio kamericu i onda je kao on divan razgovor vodio samnom.Zalosno

ucjibxacbnh

Player
Player
Hahaha kako zalosno zasto si stavio POV dokaz od 1min59sec a imas od 5min.Ovako da vam ja odgovorim posto sam ja ucesnik ovaj doticni gospodin je ometao moj rad prije tog udarao me autom govorio mi ruzne rijeci omalozavao me ako vidite onaj auto na kraj tunela sto sam zaplenio e to je on auto udarao i govorio mi ruzne rijeci i tako da sam ja njemu rekao da izadje iz vozila naravo nije tjeo psovao je i bjezao i zatim je upalio kamericu i onda je kao on divan razgovor vodio samnom.Zalosno
Imao je pravo da te vredja u IC sve dok nije admin tu i psovo ti roditelje dobro je

JackalBenassi

Player
Player
Imao je pravo da te vredja u IC sve dok nije admin tu i psovo ti roditelje dobro je
jel si procitao moj post.Kao prvo on je upalio kamericu kad je vec prevrsio svaku mjeru sve prije toga se desilo glavno zato i nije stavio cjeli POV vidis da je isjekao kako njemu odg gje je poceo ljepo da se ponasa....

Vlada Flow

Player
Player
ako imate pov postavite na forum :)

Mićo Ilić

Sve sto je IC treba ostati IC
Player
Za havy Shotgun ti ne treba biografija samo za hevy sniper i lmg

Mićo Ilić

Sve sto je IC treba ostati IC
Player
I ovde ti nema sta biti za warn za pd zato ato su u obe situacije u kojima je prekraeno(prva situacija gdje te lik vezo sa tazerom to je Pag)bio sam a druga dok ti je davo kazno sa maskom isto je MG al je bio sam samim tim se njih dvojica trebaju kaznit za prekrsena pravila a ne citav pd jer u situaciji krsenja pravila nisu bila minimalno 3 clana zajedno

mihajlo Nikolic

Player
Player
1. Nemam dovoljno dokaza da zakljucim ovu zalbu:
2. Dostavite POV od pocetka situacije ima te rok od 12h ili ti do 11:07 ujutru
3.Stakla su bila slomljena tkao da razmisilite

Bojan Otpisan

Igru igram od malena...
Player
takodjer zeleo bih da se proveri da li ovaj gospodin sto me je pucao sa heavy shotgun-om ima biografiju za to oruzje
Nemam reči. Ako ovo nije za disband ili makar warn ja stavrno ne znam sta da kazem.
mislim da je oke kaj te uhapsil zato kaj se ponasas ko fakin kaj i jesi pa eto

Luka Immortal

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 19862 dobit će kaznu za FailRP
    (Morate skinuti masku da se uverite da je to stvaro on)

ID 31107 dobit ce kaznu za PG+MG
    (Ne mozete vezivati sa teazerom i skakati dok vucete)
    (ADMIN iz perspektive RPa ne postoji to je MG)​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom