Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Ban za Generalno pravilo 1.1 | Ivkezz Obama

Status
Not open for further replies.
Your ID
16780
Players nickname
Nick Santoro
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Oct 19, 2022
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/FeBg4iM

Nick Santoro

Player
Player
Pozdrav,
Prije nego što počnem samo da se izvinem za to što sam napravio.
Znači 19.10 sam dobio ban za GP 1.1 na što sam se već bio žalio te mi je Mujo Mustafic rekao da sam djelio svoj acc (Rejected - Ban za Generalno pravilo 1.1 | Ivkezz Obama).
Te sam ja poslje nekon što sam pročitao njegov odgovor, sjeo i razmislio kada sam je dijelio svoj acc. Te sam to isto raspravljao s prijateljima na discordu. Te smo došli do zaključka da ja pošto često putujem, sa sobom nosim svoj laptop na kojemu dok sam na putu upalim grand i odigram neko vrijeme. Tako da je tu došlo do djeljenja acc info. Želio bih se jos jednom izviniti na tome jel nisam znao da ne smijem sam sebi djeliti acc (davati šifru i mail) na druge svoje uređaje. Jako mi je žao isto tako jel sam shvatio da je grand jedina stvar zanimljiva na mom PC-u i koliko sati provodim na njemu i koliko mi fali ta zabava sa prijateljima. Isto tako se želim ispričati svim adminima, a pogotovo Ivkezzu kojemu sam napravio posla.
Te želi reći ako se odlučite da me unbanate pristajem na sve (brisanje novca, pc check,...).
Ja se još jednom izvinjavam te obećajem da se ovo više NIKADA neće dogoditi.
Hvala vam ponovo na čitanju.

onajiznad

Player
Player
Pozzzz,
Znam da nije moje mjesto i vrijeme da komentiram, ali mislim da momak stvarno mislim da momak zasluzuje unban. Jel kakvih sve ljudi ima banani ovo je najmanje. I nek mu ovo date kao neko upozorenje da mu je ovo zadnji unban.

LaBroooon

Player
Player
Nicka poznajem dosta dugo i bio je super u rp tako da mislim da bi decko trebo dobit unban jer nikad nista protiv servera nije reko. Lijep pozdrav.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom