Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na odluku Admina G.P. 6.15 | Relja Shayk

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
13385
Players nickname
Gagi Tajfun
Administrators nickname
Relja Shayk
Date
Oct 21, 2022
Time
03:30
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/221159/

Gagi_Tajfun

Blocked
Blocked
Kao sto sam naveo ja sam krenuo ka gradu kad sam se sudario na granici geta sa likovima i uzeo se pucati sa njima kao sto se moze videti na ove dve slike gde je nastao incident koji je zapoceo na getto granici i plus cuje se na 00:56 cuje se lik kako mi govori "Mamu ti jebem" ako stavite na 0.5 cucete lakse. Smatram da je propustio G.P. 3.2 i mene sto je kaznio posto je sudar bio u getu nakon koga su mene oni izgurali prema gradu.

Vukasin Siciliano

Player
Player
Kao sto sam naveo ja sam krenuo ka gradu kad sam se sudario na granici geta sa likovima i uzeo se pucati sa njima kao sto se moze videti na ove dve slike gde je nastao incident koji je zapoceo na getto granici i plus cuje se na 00:56 cuje se lik kako mi govori "Mamu ti jebem" ako stavite na 0.5 cucete lakse. Smatram da je propustio G.P. 3.2 i mene sto je kaznio posto je sudar bio u getu nakon koga su mene oni izgurali prema gradu.
Ne bi da se mijesam ali mislim da je id 28k glumio RPS jer je udarao Gagija dok ima pusku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom