By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!HAHAHAAHA nema puske na glavisve se vidi u povu kod nas taoc sa dignbutim rukama na nasoj strani oni pucanju na nas gdje nasranjavaju i vjerovatno su u samom procesu ranili i taoca
? Gdje piše da mora imati puške na glavi ja mu rekao digni ruke i ovaj me krenuo pucati sta je tu problemHAHAHAAHA nema puske na glavi
Pa zasto ce se plasiti za zivot ako ga samo diras (pretrazujes)? Gdje piše da mora imati puške na glavi ja mu rekao digni ruke i ovaj me krenuo pucati sta je tu problem
a zuljevi vagosi :/Koji kurac je sa organizacijama nema lidera koji je odgovoran ( Samo skidam kapu Kaynu darkinu kako vodi Marabuntu)
Smanji nacionalizama zuljevi vagosi :/
tisinaSmanji nacionalizam
ako je tebi nacionalizam to sto su ljudi umrli i ja njima ne smijem odati postovanje onda si bolesnikSmanji nacionalizam
Lice ne mesaj nesto sto ne treba ovde.Bukvalno mesas rat 90-ih ovde u zalbi na forumu i ti ces meni da kazes bolesnik strasnoako je tebi nacionalizam to sto su ljudi umrli i ja njima ne smijem odati postovanje onda si bolesnik