Moj drug Marko Kralj id:4609 je nepravedno poslat u zatvor. Naime jedan clan FBI organizacije je bio vredjan i ako to nije istina. Na snimku koji je on sam postavio se vidi da Marko Kralj nije vredjao niti je failovo rp. Clan FIB-a je nakon sto je bio pitan da stane nastavio da bezi od nas do green zone gde je stao. Kada smo dosli do njega, jedan drugi clan nase familije je rekao: ''Stani Cigane'' sto jeste vredjanje ali to nije Marko Rekao nego Jovan Dimitrijanovic. Posle toga se lepo vidi da je isti Jovan Dimitrijanovic izasao iz auta i drzao pistolj spreman. Nakon toga je Marko prisao FIB agentu i pitaoga zasto nas je udario, na sta je FIB agent odgovarao cudno. Nakon toga se moze videti kako je Marko Kralj izvadio '' Revolver''. Nakon toga sam ja isto izasao iz auta''Mrki Mrrgnolina'' izvadio sam i ja istu pusku kad sam izaso iz auta odmah sam sklonio pusku. Nakon toga on nam je rekao da opet izadjemo iz auta i posle toga nam je rekao da stanemo uza zid. Nakon toga je pozvao pojacanje i izasao iz auta. Nakong toga FBI agent je izvadio pistolj i krenuo da cilja u nas. Kada smo culi da je zvao pojacanje mi smo usli u auto i otisli odatle. Ovo vam je link od vide gde se sve vidi
. Molim vas da hitno odreagujete.