Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected SAHP Corrupted Bio I Luna Scarlet I 715

Rejected
Status
Not open for further replies.

TheWitch

Player
Player
-Otac: Michael Scarlet
-Majka: Elena Scarlet
-Visina i tezina: 195cm / 85kg
-Vrsta tijela: Krupnija gradja, atletki izgled.
-Boja ociju: Plave.
-Boja kose: Roze.
-Tetovaze: Ne za sad.
-Drzavljanstvo: Američko
-Porijeklom: Srbija
-Sposobnosti:
Vrline: Snalazljiva,Poslusna, Odlicno baratam sa letelicama i solidno koristim vatreno oruzje.
Mane: Mnogo se nerviraju ljudi koji ne ispunjavaju obecanja.

Luna je rodjena u Srbiji 26/05/1995 u Beogradu. Od majke Elene Scarlet i oca Michaela-a Scarlet-a. Veoma sam hrabra devojka policija i sve vezano za to mi je u dusi. Nakon smrti oca morala sam se osamostaliti i nastaviti dalje prvi korak je bio zaposliti se u LSPD ali pre toga prijavila sam se na dobrovoljno sluzenje vojnog roka. Kada sam prosla sve sto se tice vojske to sam napustila i zaposlila se po prvi put u LSPD tu krece moja ljubav prema policiji.
Moj otac Michael takodje je radio u policije samo kao zaposlenik SAHP-a. Od njega sam nasledila i imam taj gen sto se tice policije. Dok je bio ziv on me je ucio barati oruzijem, naucio me voziti autom a kasnije dok sam radila u LSPD-u odlicla sam se oprobati kao pilot. Zavrsila sam sve kurseve za pilota sa odlicnom ocenom i od tada sam luda za svim vrstama letelica (avion, helikopter). U LSPD-u bila sam najbolji pilot. Radila sam kao vodja SAJ Air Supporta i obucala mnoge kadete koje su zelili da postanu piloti.
Moja majka Elena ona je bila radnica u EMS-u. Brizna majka sada nazalost samohrana brine se o meni svakodnevno jer je svesna koliki rizik sam preuzela zeleci da radim u ovakvim drzavnim organizacijama pogotovo kao glavni pilot. Moja mama je jaka zena i ona me je naucila kako da prezivim i snadjem se ukoliko dodje do bilo kakvih povreda koje mogu sama da resim na licu mestu uz komplete za prvu pomoc.
Policija je zivot sve drugo su sitnice.

Luna ima mogućnost da koristi oruzije velikog kalibra: Mitraljez / Heavy shotgun / Heavy sniper.

Luna ima mogućnost da prepravlja seriske kodove i tako koristi bilo koje oruzije bilo legalno ili ilegelno (xxx oruzije)

Luna ima sposobnost da dize ljude sa pistoljem u ruci zbog obuke u Glavnoj Bolnici Sa dostignucom u Bolnici sa cinom Sef odeljenja.

Luna ima mogućnost da vozi offroad zbog steknutog iskustva u Nacionalnoj Gardi.

Luna sme da pušta psa da napadne protivnike i državne službenike.

Luna sme da napadne druge državne službenike da bi pomogao svojim prijateljima.

Luna može da muči ljude sa svojim psom.

Luna sme da sarađuje sa kriminalcima.

Luna sme da prima mito do $100.000.

Luna moze u bilo kom trenutku ici 2v1 zbog iskustva u FIB-u.

Luna moze pustiti osumnjičene na slobodu.

Nikola Gojkovic

Player
Player
Biografija ODOBRENA!

Pripazi na pravilo dogadjaja 1.6
Pripazi na pravilo PG.

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom