Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
18622
Players nickname
Tyron Blaydes
Suspect ID
19165
Date of violation
Oct 24, 2022
Time of violation
23:10
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=7PqyywgOE_A&feature=youtu.be

chikacone

Player
Player
Prekomerna upotreba sile od strane neozbiljnog fibovca sa sumnjivim vestinama donesenja odluka.. Prvo nisanio sa heavy sniper jer mu smeta sto skacem sa hidraulikom na car show, neko mu je srusio sneshka pa hteo da glumi ludilo i nisanio me ja upalio dugacka svetla on puca sa heavy sniper s 10 metra razdaljine na car show.. FAILRP I G.P. 6.15

Spooky Zookey

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Okacite POV od cele situacije.

Imate rok 8h

chikacone

Player
Player
Kakva bre cela situacija, imas klip od minut i kusur cela situacija doso sam na car show lik me ubio u sred car showa heavy sniperom fail rp u startu .. 0 RP decko, nema izadji iz vozila nista samo me svirnuo sa snajper i to heavy sniper s 20 metra XD kontam da ti drugar al ce dodje i tvoja zalba na red posto ti nesto nije jasno u najjasnijem klipu xD

Imate rok 8h

chikacone

Player
Player

Imate rok 8h
Pucao lik heavy sniperom, pre nego sto me ubio situacija, jer blinkam svetlima daj mani me zebavas xD RP 0 jasno je ko dan.. a ti se pravi englez :D i ja bih se pravio englez da mi drugar il da mu vire samo noge znas vec odakle :D

Nemanja Zajcev

Player
Player
Ni to ti nije ceo video baki..Sto pokusavas da namestis warn?Izbrojano ti je 5 sekundi ti se i dalje pravis pametan..

chikacone

Player
Player
Ni to ti nije ceo video baki..Sto pokusavas da namestis warn?Izbrojano ti je 5 sekundi ti se i dalje pravis pametan..
Sta bre nije ceo video klipane jedan, kad krenuo car show? u sustini pravilo pisanja zalbe je klip od minut a dobio je i od tri ipo minuta.. tebi ne mora se pokusava namesti nista ti si RP 0 steta sto ne moz promenis ime i prezime iz nemanja zajcev u rp 0 .. video sam i u pd sta radis, neozbiljnost u max zato si i otiso u fib.. tamo se uklapas ovamo si bio uljez klasican :D

Status
Not open for further replies.
Top Bottom