Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

losmi popovic

Player
Player
Ime: Losmi Popovic
Spol: Muski
Godine: 25
Datum rodjenja: 29/08/1996
Nacionalnost:Srbin
Mjesto rodjenja: Subotica
Mjesto boravka: Los Santos
Roditelji: Radica/Milorad
Visina: 190
Tezina: 100
Boja ociju: Plava
Boja kose: Braon
Brada: Kratka

Osnivač porodice : Losmi Popovic
Broj porodične kuće :121
Discord osnivača porodice : REDDOT# 2938

Pozdrav, dolazim sam iz Oklahome u ovaj grad. U kraju me drustvo nije prihvatilo, i morao sam da krenem da se snalazim. Nasao sam posao, poceo sam raditi kao farmer. Radeci 2 godine kao farmer uceci od najboljih podigao sam svoju vestinu na veci nivo. Srecem okej ekipu, koji rade isti posao. Sa njima sam poceo dosta da pricam i da se druzim. Posle nekog vremena i dugog prijateljstva sa ekipom, odlucimo da uzmemo jednu zajednicku kucu, i da se ponasamo kao familija. Posle kuce kupili smo zajedno plantazu, koja je ubrzo propala. Ali mi nismo odustali, uzeli smo naftnu industriju koja radi i dan danas.
Vizija i poslovanje u budućnosti :
Valiance trenutno poseduje naftnu busotinu, juce je dobila i novu plantazu mandarine, u buducnosti zelimo da kupimo i farmu. Nedavno smo se ukljucili i u porodicne ilegalne radnje, primamo nove clanove, rastemo solidno velikom brzinom i zelimo nastaviti sa tim tempom.
Posto je porodicna kuca kupljena kada je bilo svega 3 clana, u bliskoj buducnosti zelimo da kupimo vecu kucu sa vise parking mesta da clanovi bez sopstvenog prevoza mogu da koriste porodicni.
PORODIČNA HIERARHIJA:
1. Pocetnik -
Osoba koja je tek usla u porodicu i treba da nauci pravila iste. Nema nikakve obaveze ali ni dozvole.
2. Warrior - Osoba koja ima pristup porodicnim vozilima, discord serveru, radi lakse komunikacije oko raznih eventa i poslova.
3. Zamenik - Članovi koji imaju apsolutno otvoren pristup svim funkcijama i poslovanju porodice, u slucaju da osnivac nije prisutan, mogu prikupljati profit sa porodicnih biznisa, i voditi ostale clanove porodice.
4. Boss

Posto smo relativno nova porodica, sa svega 10 clanova u buducnosti jos planiramo prosiriti hierarhiju i broj novih clanova.

Last edited:

Nikola Obama

Player
Player
Nakon pregleda nazalost moram odbiti prijavu, jer nemate dovoljno clanova porodice
Mozete se opet prijaviti za 7 dana

Status
Not open for further replies.
Top Bottom