-Otac: David Wix
-Majka: Ema Wix
-Visina i tezina: 164 (75KG)
-Vrsta tijela: Krupan, snazan,srednje visine
-Boja ociju: smeđe
-Boja kose: tamno smeđa
-Tetovaze: leđa,desna ruka,i ljeva noga
-Drzavljanstvo: Canada
-Porijeklom: Hrvatsko
-Sposobnosti:
Vrline: Srtpljiv, snalazljiv,Jak,vjest pucač
Mane: lako se iznerbiram
Ivan se rodio u malom gradicu u Hrvatskoj 28/12/1998 godine.Skrbnici su mu bili Otac David i majka Ema. Kao djete bio sam dosta zaigran ali jako hrabar, i sam htjeo biti policajac ili vojnik. Kroz svoje djetinstvo sam prosao svasta kroz probleme sa skolom i problema sa novcem.
ali otac i majka su nasi spas u tome sto je majka nasla posao u drugome gradu pod imenom Los Santos.
Nakon par godina je i moj otac nasao posao.
Naravno nakon toga kako sam i ja vec odrastao doslo je vrjeme da se odselim od roditelja.
Nasao sam spas u tome sto su mi jedan dan poslali poruku da traze dobrovoljce koji bi radili kao Bolnicari.
Odluci sam se javiti i postati Bolnicar.
prosao sam dosta obuka i naucio dosta stvari.
kroz svoj dugotrajan rad u EMS kolege su mi pokazale kako voziti Off-road i kako podizati ljude sa pistoljem u ruci.
Nakon svih obuka i treninga.Nas Direktor je skinut s pozicije glavnog bolnicara i direktora zbog velikih dugova drzavi,nakon toga događaja svi smo dobili otkaz.
Ivan je imao dosta novaca da se snađe iducih par godina.
Nakon par godina Ivan dobiva svoj posao iz snova,dobiva posao u vojsci.
prosao je dosta obuka i bio je dosta veliki Čin.
Nakon par godina ubili su genarala i dosao je kraj mandata,iduce godine dobiva poziv ponovno u vojsku.
Pronaso je dosta novih prijatelja i kolega.,i misli da ce tako ostati do kraja.
Ivan ima mogućnost da koristi oruzije velikog kalibra: Mitraljez / shotgun / Heavy sniper.
Ivan ima mogućnost da prepravlja seriske kodove i tako koristi bilo koje oruzije bilo legalno ili ilegelno (xxx oruzije)
Ivan ma sposobnost da dize ljude sa pistoljem u ruci zbog obuke u Glavnoj Bolnici .
Ivan ima mogućnost da vozi offroad zbog steknutog iskustva u Nacionalnoj Gardi i EMS.
Ivan sme da pušta psa da napadne protivnike i državne službenike.
Ivan sme da pušta ljude u zatvor da promene ime.
Ivan sme da napadne druge državne službenike da bi pomogao svojim prijateljima.
Ivan sme da sarađuje sa kriminalcima.
-Majka: Ema Wix
-Visina i tezina: 164 (75KG)
-Vrsta tijela: Krupan, snazan,srednje visine
-Boja ociju: smeđe
-Boja kose: tamno smeđa
-Tetovaze: leđa,desna ruka,i ljeva noga
-Drzavljanstvo: Canada
-Porijeklom: Hrvatsko
-Sposobnosti:
Vrline: Srtpljiv, snalazljiv,Jak,vjest pucač
Mane: lako se iznerbiram
Ivan se rodio u malom gradicu u Hrvatskoj 28/12/1998 godine.Skrbnici su mu bili Otac David i majka Ema. Kao djete bio sam dosta zaigran ali jako hrabar, i sam htjeo biti policajac ili vojnik. Kroz svoje djetinstvo sam prosao svasta kroz probleme sa skolom i problema sa novcem.
ali otac i majka su nasi spas u tome sto je majka nasla posao u drugome gradu pod imenom Los Santos.
Nakon par godina je i moj otac nasao posao.
Naravno nakon toga kako sam i ja vec odrastao doslo je vrjeme da se odselim od roditelja.
Nasao sam spas u tome sto su mi jedan dan poslali poruku da traze dobrovoljce koji bi radili kao Bolnicari.
Odluci sam se javiti i postati Bolnicar.
prosao sam dosta obuka i naucio dosta stvari.
kroz svoj dugotrajan rad u EMS kolege su mi pokazale kako voziti Off-road i kako podizati ljude sa pistoljem u ruci.
Nakon svih obuka i treninga.Nas Direktor je skinut s pozicije glavnog bolnicara i direktora zbog velikih dugova drzavi,nakon toga događaja svi smo dobili otkaz.
Ivan je imao dosta novaca da se snađe iducih par godina.
Nakon par godina Ivan dobiva svoj posao iz snova,dobiva posao u vojsci.
prosao je dosta obuka i bio je dosta veliki Čin.
Nakon par godina ubili su genarala i dosao je kraj mandata,iduce godine dobiva poziv ponovno u vojsku.
Pronaso je dosta novih prijatelja i kolega.,i misli da ce tako ostati do kraja.
Ivan ima mogućnost da koristi oruzije velikog kalibra: Mitraljez / shotgun / Heavy sniper.
Ivan ima mogućnost da prepravlja seriske kodove i tako koristi bilo koje oruzije bilo legalno ili ilegelno (xxx oruzije)
Ivan ma sposobnost da dize ljude sa pistoljem u ruci zbog obuke u Glavnoj Bolnici .
Ivan ima mogućnost da vozi offroad zbog steknutog iskustva u Nacionalnoj Gardi i EMS.
Ivan sme da pušta psa da napadne protivnike i državne službenike.
Ivan sme da pušta ljude u zatvor da promene ime.
Ivan sme da napadne druge državne službenike da bi pomogao svojim prijateljima.
Ivan sme da sarađuje sa kriminalcima.